Pjevač Nikola Rokvić, poznat po svojim pjesmama i talentu, odlučio se na izuzetno značajno putovanje, korak po korak, prema manastiru Nektarija Eginskog u Grčkoj, udaljenom 1.060 kilometara. No, nije sam krenuo na ovu avanturu, već mu je najveća podrška na tom putu bila supruga Bojana Barović.

  • Njihova ljubavna priča započela je 2010. godine, neobično, u okviru rijaliti programa, ali je ta romansa brzo prerasla u nešto izuzetno. Od tada, njih dvoje su nerazdvojni i smatraju se jednim od najskladnijih parova u javnosti. O tome kako je sve počelo, Bojana je iznijela svoju priču: “Verujem u sudbinska spajanja, pomalo sam fatalista po tom pitanju. Kad je produkcija zvala učesnike za prvi izbor, uopšte nije trebalo da budem u Srbiji, niti sam u proteklih sedam godina bila u našoj zemlji u to vreme.

Onda je iskrsla svadba moje prijateljice, na koju sam odlučila da dođem u poslednjem momentu. Produkcija je saznala da sam tu, pa me je pozvala. Imala sam neke poslove u Los Anđelesu, pa nisam bila sigurna da li ću moći da se odazovem, ali sve se namestilo da sam ipak ušla. Lepo se kaže da ono što ti je suđeno ne možeš izbeći. Meni u tom periodu uopšte nije bio cilj da se vraćam u Srbiju, međutim – sve je ispalo drugačije.”

Nikola je dodao svoj osvrt na tu sudbinsku romansu: “Bila je to jedna uzbudljiva avantura. Od tog trenutka moj život je krenuo u sasvim drugom smeru.” Privukla ga je Bojanina autentičnost i posebnost, kako je istakla: “Sećam se da mi je u startu bio simpatičan, dobar, neposredan, nenametljiv i zabavan. Zadržao je do danas isti smisao za humor. Na početak me najviše podseća taj neki osećaj i energija koja je sve vreme strujala između nas.”

Njihova ljubav kulminirala je vjenčanjem u manastiru Mileševa 2016. godine, gdje su se zavjetovali jedno drugome na večnu ljubav u prisustvu najbližih. Par je od tada blagoslovljen troje djece.

Bojana je jednom prilikom podijelila kako je Nikola pomišljao na monaški život, ali je shvatio da je njegova porodica njegova najveća kelija. Nikola je kasnije priznao da je supruga bila podrška u njegovoj želji za monaškim putem, ističući njezinu veličinu i utjecaj na njegov život.

BONUS TEKST

Nikola Rokvić je srpski pjevač popularne pop-folk i pop muzike, rođen 6. decembra 1983. godine u Aranđelovcu, Srbija. Sa svojim talentom, šarmom i prepoznatljivim glasom, postao je jedan od istaknutih imena na domaćoj muzičkoj sceni.

Raniji život Nikole Rokvića nije obilježen muzičkom karijerom. Prije nego što je stekao slavu kao pjevač, bavio se košarkom i bio je talentiran igrač. Međutim, njegova strast prema muzici nije mogla ostati neotkrivena. S vremenom se posvetio muzici, a njegov nevjerojatan vokalni talent brzo je privukao pažnju publike i muzičkih producenata.

Nikolina muzička karijera započela je kada je učestvovao u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, gdje je brzo postao jedan od omiljenih takmičara. Iako nije osvojio prvo mjesto, njegov talenat i šarm osigurali su mu široku podršku fanova.

Nakon takmičenja, Nikola je izgradio impresivnu solo karijeru, objavivši niz hitova koji su osvojili srca publike širom regiona. Neki od njegovih najpoznatijih singlova uključuju “Samo sam tebe imao”, “Miševi beli”, “Ja sam tvoj i kad spavam s njom”, “Neka te odvede”, “Voli me i ne voli” i mnoge druge.

Osim po svom glasu, Nikola je poznat i po svom angažmanu u humanitarnim aktivnostima. Sudjelovao je u brojnim dobrotvornim događajima i akcijama, pokazujući svoju predanost pomoći onima kojima je to potrebno.

Privatni život Nikole Rokvića također je privukao pažnju javnosti. Oženjen je Bojanom Barović, s kojom ima troje djece. Njihov odnos često je bio tema medijskih izvještaja zbog svoje autentičnosti i čvrstih temelja.

Nikola Rokvić je ne samo izvanredan pjevač, već i simbol inspiracije i upornosti. Njegova strast prema muzici i posvećenost umjetnosti omogućili su mu da ostvari značajan uspjeh i da postane jedan od najvoljenijih izvođača na muzičkoj sceni Balkana.