U narednom odeljku ovog članka udubićemo se u aktuelne vesti iz domena domaće javne scene, fokusirajući pažnju na istaknutu ličnost iz minule ere pevača. Naime, naš diskurs se danas vrti oko renomiranog umetnika zvanog Lepoja Lukić. Ono što ovoj priči dodaje intrigantan sloj je činjenica da Lepoja Lukić nije njeno pravo ime; rođena je kao Lepava Mušović 16. januara 1940. godine u čudnom selu Milošaju, koje se nalazi u neposrednoj blizini Kraljeva.

Pored zapažene muzičke karijere, Lepa Lukić je svojim obožavaocima velikodušno pružila priliku da svedoče o njenom prisustvu u raznim rijaliti programima. Ove emisije su nam svima omogućile da svjedočimo potpuno drugoj strani nje, pokazujući njenu svestranost i prilagodljivost. Prošlo je dosta vremena otkako je aktivno nastavila svoju muzičku karijeru, a godine koje su prolazile neminovno su ostavile trag. Osim toga, ona je duže vrijeme bila sama i doživjela je nesretan gubitak supruga prije nekoliko godina dok je boravila u Kanadi.

Shodno tome, ona se sada oslanja na njegovu penziju, kao i na svoje dvije penzije, što joj omogućava da vodi stabilan i običan život. Nedavno je grupa novinara posjetila njeno skromno prebivalište, gdje su je otkrili u društvu njenog voljenog mačjeg pratioca Toma. U njenim trenutnim okolnostima, Tom nije samo njen jedini pratilac, već i njen najdraži.

Nažalost, čini se da su je njene bivše kolege napustile, iščeznuvši iz njenog života. Ipak, zaista je pohvalno što je uspela da održi čvrstu vezu sa talentovanom pevačicom Snežanom Đurišić, koja je stala na njenu stranu u teškim vremenima globalne pandemije. Naime, sama Lepa Lukić je u više navrata izrazila duboku zahvalnost na nepokolebljivoj podršci koju je dobila od Snežane.