Nedavno je na Facebook grupi osvanuo oglas u kojem čovjek prodaje svoju kuću . Riječ je o grupi gdje pojedinci mogu direktno prodati svoje nekretnine. Na oglasu je bila kuća okružena prelijepom baštom cvijeća i s panoramskim pogledom na tri planinska vrha, što je privuklo pažnju mnogih.

 

 

 

Međutim, postoji neslaganje u pogledu stvarne prodajne cijene kuće: 7.000 ili 11.000 eura? Pronicljivi tragači za povoljnim vikendicama nisu zaobišli isti oglas za kuću na popularnom sajtu za male oglase, gde je bila oglašena za prodaju po ceni od 7.000 evra. Jedan potencijalni kupac čak razmišlja da u zamjenu za kuću ponudi automobil u vrijednosti do 5.000 eura, uz doplatu preostale razlike u eurima. Prodavac je dostavio nekoliko fotografija vikendice i placa od 20 ari koji se nalazi u Miraševcu (3 km od Rače Kragujevačke), do koje se može prići asfaltiranim putem. Udaljena 500 metara od Miraševe banje, na placu se nalazi kameni bunar koji sadrži ljekovito blato i vodu. Poznato je da ovi prirodni resursi pomažu u liječenju različitih oblika reumatizma i problema s očima. Iz vikendice se pruža prekrasan pogled na Homolje, Visak i Rudnik, pružajući miran ambijent za opuštanje. Osim toga, prije dvije godine na parceli je zasađeno 30 stabala oraha koji se pomno održavaju.

 

 

 

Vikendica je izgrađena od PVC kontejnera sa izolacijom i opremljena je novim nameštajem. Ima dvije natkrivene terase i pokriven je limom dizajniranim da imitira crijep. Iako struja trenutno nije dostupna, može se spojiti na glavni izvor električne energije koji se nalazi 20 metara dalje. Plac i vikendica stvaraju idealan ambijent za razonodu i uživanje, sa prekrasnim pogledom i cijenom od 11.000 eura. Nakon što je Ignjat podijelio svoj način izgradnje brze i pristupačne vikendice od PVC kontejnera, mnogi gledaoci su željni da dobiju njegov broj telefona u komentarima. Međutim, neki su izrazili oklevanje prema ovoj tehnici uprkos njenom širokom prihvatanju širom sveta. Ignjatova inovativna ideja ne pruža samo rješenje za stanovanje, već predstavlja i dvije potencijalne poslovne prilike. Vikendica može poslužiti kao vikend za one koji žele da se ponovo povežu sa prirodom u blizini renomiranog banja sa mineralnom vodom. Osim toga, plantaža oraha na imanju može donijeti značajan profit u narednim godinama, jer su vrijedni kao i lješnjaci.