Za svađu između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović, koja traje desetljećima, znaju čak i  vrapci na grani i upravo o tom sukobu svojedobno je govorila pokojna Marina Tucaković, koja je važila za najsposobniju kantautoricu u regiji. Iznenadivši sve, pa tako i voditelja emisije Gorana Stojićevića Karamelu, viralni video Marine Tucaković stekao je ogromnu popularnost, postavši zadivljujući spektakl koji će godinama oduševljavati publiku.

 

Godina 2021. sa sobom je donijela turobnu priliku jer smo ožalostili odlazak Marine, nepokolebljive zagovornice sudjelovanja u takvim ponašanjima. Marina je dosljedno izazivala temeljne motive iza širenja negativnosti tijekom tog vremena. Naime, dotične dvije osobe nikada nisu imale priliku susresti se unutar mog prebivališta. Marina je otvoreno priznala da Karleuša u njenom prisustvu nikada nije izrekla pogrdne komentare na račun Cece. Naposljetku, Marina je odlučno izjavila: “Iako ima svako pravo izražavati se putem medija, osobno mogu potvrditi da nikada nije izgovorila nijednu negativnu riječ u mojoj prisutnosti.”

  • U vezi s trajnim neprijateljstvom između dva suparnika, Tucaković je nepokolebljivo istaknula svoje uvjerenje da je postizanje pomirenja nedostižan cilj. Neosporno je da njih dvoje nikada neće pomiriti svoje razlike niti sudjelovati u zajedničkom glazbenom pothvatu. Na upite o njezinim nastojanjima da ih spoji, odlučno je i nedvosmisleno odgovorila s “Ne!”

Više od dvadeset godina između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović traje dugogodišnji rivalitet, koji je rezultirao brojnim sudskim sporovima za obje umjetnice. Karleuša često napada svoje protivnike na društvenim mrežama, dok Ražnatović odbija šutjeti i uzvraća jednako oštrim opaskama.

Biografija:

Poznata kantautorica Marina Tucaković, poznata po hitovima s vrha top lista bivše Jugoslavije, preminula je u 67. godini nakon duge bolesti. Tijekom svoje slavne karijere, Marina nije samo napisala brojne pjesme za istaknute osobe u glazbenoj industriji, već je također imala cijenjenu poziciju člana žirija u popularnim glazbenim programima kao što su “Operacija trijumf” i “Pinkove zvijezde”. Rođena 4. studenog 1953. u Beogradu, Marinin život bio je tapiserija radosnih trenutaka i izazovnih vremena, s kojima se suočavala zajedno sa svojim odanim suprugom Aleksandrom “Futom” Radulovićem.

Marina i Aleksandar roditelji su dva sina, Milana i Miloša. Miloš je tragično preminuo 2008. godine, a njegovo beživotno tijelo u Radulovićevom stanu otkrila je njegova tadašnja djevojka Saša. Težak Milošev gubitak trajno je utjecao na Marinu, koja se nikada nije u potpunosti oporavila. Početkom 2018. Marina je primila poražavajuću vijest: dijagnosticiran joj je zloćudni tumor dojke koji je zahtijevao hitnu operaciju. Tijekom ovog izazovnog razdoblja, njezini su se kolege okupili kako bi ponudili nepokolebljivu podršku, izražavajući svoje iskrene osjećaje.

Počevši u dobi od devetnaest godina, Marina je posvetila svoje vrijeme i trud poboljšanju svojih spisateljskih sposobnosti. Svoj prvi veći uspjeh ostvarila je skladbom “Dodirni mi kolena” za cijenjeni pop sastav “Zana”, koja je s vremenom zasjela na vrhove glazbenih ljestvica. Ova zadivljujuća i melodična kreacija debitirala je 1982. godine, osvojivši slušatelje i brzo postigavši ​​neviđeni trijumf. Godine 2003. Marina i Vlada Graić preuzimaju mjesto umjetničkih i glazbenih direktora renomiranog festivala “Beovizija”.

Sudjelujući u reality showu “Operacija trijumf” 2008. godine, preuzela je ulogu članice žirija zadužene za ocjenjivanje natjecatelja iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Međutim, tragedija se dogodila kada joj je preminuo sin Miloš, što ju je navelo na tešku odluku da se povuče iz medijske industrije. Tijekom svoje slavne karijere, Marina je osmislila niz pjesama za cijenjene pjevače, igrajući ključnu ulogu u oblikovanju njihovih uspješnih glazbenih putovanja. Renomirani umjetnici poput Zdravka Čolića, Toše Proeskog, Indire Radić, Severine, Nine Badrić, Nede Ukraden, Ace Lukasa, Ane Nikolić i mnogih drugih ubrali su plodove njezinog izuzetnog kantautorskog umijeća.