Popularna pevačica Barbara Bobak stekla je slavu ne samo zbog svoje veze sa Darkom Lazićem, već i zbog impresivnih vokalnih sposobnosti koje su došle do izražaja nakon njihovog raskida. Otkako je započela svoju solo karijeru, nizala je hitove, osvajajući srca publike.

Iako često zadržava tajanstvenost u vezi sa svojim privatnim životom, nedavno smo imali priliku da zavirimo u njenu prošlost kroz pogled na kuću u kojoj je odrasla. Ekipa emisije “Paparazzo lova” otkrila je lokaciju njenog doma u Futogu, gde su ljubazne komšije s ponosom podelile detalje o mladoj pevačici.

Barbarina kuća je postala centar pažnje, a čini se da je cela zajednica ponosna na nju. Ova zvezda estrade ima podršku ne samo od obožavalaca već i od porodice. Nedavno smo imali priliku da prvi put vidimo i njenog oca, koji je pratio svoju ćerku na nastupima. Tokom svog prvog pojavljivanja na televiziji, otkrio je da je bio iznenađen kada je Barbara odlučila krenuti muzičkim putem, ali da joj pruža bezrezervnu podršku.

Vredno je pomenuti da smo nedavno imali prilike da prvi put vidimo oca Barbare Bobak, koji je uvek uz svoju ćerku tokom njenih nastupa. Ovaj otac je, tokom svog prvog televizijskog pojavljivanja, izrazio iznenađenje kada je Barbara odlučila krenuti muzičkim putem. Ipak, istakao je da joj pruža potpunu podršku.Dom Barbare Bobak

“Uvek sam iza kulisa, obavljam sve ono što se ne vidi. Svi smo bili iznenađeni kada je odlučila da se posveti muzici. Želje roditelja i želje dece ponekad su različite. Prvi put kada sam je video kako to radi i koliko je srećna kada peva, osvojila me je”, izjavio je ponosni otac za domaće medije.Dom Barbare Bobak