Samo nedelju dana nakon što je radosno objavila da je postala majka i da je na svet stigao njen sin Mario, naša najcenjenija pop zvezda Marija Šerifović danas je obradovala fanove novom pesmom posvećenom svom malenom nasledniku. “Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika oduvek predstavlja moj jedinstveni izraz samoproučavanja, način da delim deo svoje duše. Pesmu ‘Dolazi ljubav’ stvarala sam s ljubavlju prema svom sinu, dok sam ga s nestrpljenjem očekivala i sanjarila. Danas je delim sa svima vama, pozivajući vas da kroz nju sanjarate o svim voljenima koji vam donose ljubav i mir. Moja Ljubav je stigla – njen je ime Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon samo za tebe”, emotivno je poručila Marija putem svog Instagram naloga.Šerifovićka napisala pesmu za sina, pevačica nikad emotivnija: Mario, ovo je prvi poklon za tebe

Važno je napomenuti da je Marija konačno ostvarila svoj životni san postajanjem majke. S obzirom na to da nije bila u mogućnosti da nosi trudnoću, odlučila se za surogat-majku u borbi za osnivanje porodice, a rezultat te borbe je maleni Mario. Soba za naslednika je već odavno pripremljena, a Marijini roditelji, Verica i Rajko, preplavljeni su srećom.

Poznate ličnosti, uključujući i Džejlu Ramović, su uputile Mariji čestitke, a čak i Jelena Karleuša, s kojom se navodno nalazi u nesuglasicama, javno joj se obratila podržavajući je u ovom radosti ispunjenom trenutku.