Nedavno su Saša i Brena, koji su nekada bili suvlasnici Granda, donijeli odluku da prodaju svoje udjele u kompaniji, što je rezultiralo zapanjujućom sumom od preko 20 miliona eura za svakog od njih. Uprkos zvaničnom odlasku u penziju, Sašina strast prema takmičenju ostaje nepokolebljiva, jer nastavlja da doprinosi kao umetnički direktor i domaćin.

 

Ovo pokazuje njegovu trajnu posvećenost emisiji i njegovu posvećenost podršci novim umetnicima. Saša Popović, cenjena ličnost srpske muzike, ima značajan uticaj i nadaleko je poznat po svom doprinosu ovoj industriji. Ne samo da je omiljeni član popularnog sastava Slatki Greh, već je poznat i po saradnji sa Lepom Bren, formirajući najpriznatiju muzičku grupu u zemlji. Sašin uticaj na muzičku scenu je bez premca, jer je bio pionir u stvaranju cenjenog i svetski priznatog muzičkog takmičenja.

rvobitno osnovana kao platforma za negovanje i otkrivanje novih talenata, Zvezdina Grand sala je sada postala oličenje prestiža i izvrsnosti u muzičkoj industriji. Lično, Saša je više od dve decenije u srećnom braku sa svojom voljenom suprugom Suzanom. Zajedno su ponosni roditelji svoje drage kćerke Aleksandre, koja radije održava određeni nivo privatnosti i izbjegava oči javnosti. Međutim, tokom nedavnog šopinga u užurbanom tržnom centru u Beogradu, nesrećni susret sa paparacima doveo je do njihovog prisustva.

Ono što je najviše oduševilo posmatrače je Aleksandrina zadivljujuća crvena kosa, koja je izazvala popriličnu pometnju. Iako ostaje neizvjesno da li su njeni roditelji u potpunosti prihvatili ovu hrabru i drastičnu promjenu, ne može se poreći da jarka boja savršeno nadopunjuje njene upečatljive osobine. Šta vi mislite o tome, pišite nam u kometare?