Na njegov 39. rođendan, Dušku Tošiću pridružila se ljupka mlada žena po imenu Boba na proslavi. Duško Tošić, bivši nogometaš, često se nađe u centru pažnje javnosti. Danas je u centru pažnje iz značajnog razloga – svog 39. rođendana. Iskrene želje stigle su od osoba koje imaju najveći značaj u njegovom životu.

  • Osim što su mu čestitale ćerke Nike i Atina, Samuelu je rođendan čestitala i jedna mlada dama koja mu je po svemu sudeći najbliža prijateljica, što govori i poruka ispisana na fotografiji. Na svom Instagram profilu objavila je priču u kojoj je dokumentirala ručak s Duškom u restoranu, ovjekovječila trenutak kamerom telefona i podijelila ga na raznim društvenim mrežama.

Nakon što je Duško objavio objavu na svom Instagramu, počelo se nagađati o njegovim namjerama da se obrati javnosti. Ipak, nakon detaljnijeg pregleda fotografije, postaje očito da natpis jasno identificira osobu kao njegovu “BFF”, što označava doživotno prijateljstvo. Zbog zaključanosti Instagram profila Bobe Ristić, o njoj su dostupne ograničene informacije; međutim, vidljivo je da ona i Duško održavaju pozitivan odnos.

  • Duško Tošić, profesionalni nogometaš iz Srbije, dobio je brojne rođendanske čestitke od prijatelja i kolega. Otišao je na svoj Instagram story kako bi podijelio poruke. Trenutačno Tošić igra lijevog beka za turski klub Kasimpaşa, a tu poziciju obnaša od 2021. godine. Prethodno je nastupao za reprezentaciju Srbije, a rođen je 19. siječnja 1985. godine u Zrenjaninu.

Tošić je svoju seniorsku karijeru započeo u OFK Beogradu, a igrao je za razne klubove, uključujući Socho u Francuskoj, Werder u Njemačkoj, Queens Park Rangers u Engleskoj, Crvenu zvezdu u Beogradu, Besiktas u Turskoj i Gwangju u Kini. Za reprezentaciju Srbije debitirao je 2006. godine, a do 2018. godine upisao je 26 nastupa i postigao jedan gol. Počevši u zrenjaninskom Proleteru, Tošić prelazi u OFK Beograd, gdje je odigrao 80 utakmica i postigao šest golova.

  • Nakon boravka u Srbiji, privukao je pozornost skauta iz Italije, Njemačke i Španjolske nakon što je osvojio Kup Francuske tijekom jedne sezone sa Sošom. U sljedećoj sezoni odlučio se pridružiti Werderu iz Bremena, potpisavši ugovor koji je istjecao 2011. godine. Dok je igrao za njemački klub, imao je ograničene prilike na terenu, pogotovo nakon što je iskazao interes da predstavlja reprezentaciju Srbije. reprezentacije na Olimpijskim igrama 2008. Trener Thomas Schaaf usprotivio se ovoj odluci, što je rezultiralo manjim brojem nastupa za prvu momčad.

Unatoč tome, Werder Bremen postigao je uspjeh u tom razdoblju, osvojivši Njemački kup i došavši do finala Kupa UEFA (sada poznatog kao Europska liga). Početkom 2010. klub ga je odlučio posuditi Duizburgu. No, umjesto da potpiše ugovor o posudbi, odlučio je raskinuti ugovor s Werder Bremenom, žrtvujući 1,2 milijuna eura kako bi postao slobodan igrač i pridružio se engleskom klubu Portsmouth.

  • Dana 12. veljače 2010. službeno je potpisao za Portsmouth, ali zbog tadašnjih financijskih poteškoća kluba nije mogao biti registriran. Portsmouth se u petom kolu FA kupa sastao sa Southamptonom i ostvario uvjerljivu pobjedu od 4-1, ali nije imao priliku nastupiti u tom susretu.