Sloba Radanović i njegova supruga Jelena već nekoliko godina uživaju u zajedničkoj ljubavi. Sloba je prvi put zaokupio pažnju šire javnosti sudjelovanjem u natjecanju Zvezde Granda a zatim je u rijaliti šou programu zaokupirao pažnju javnosti time što je prevario suprugu Kiju Kockar.

I dok su svoju zajednicu već uveličali u Božjim očima, nedavno su organizirali veliko slavlje u čast svojih najmilijih i proslavili prvi rođendan sina Damjana. Restoran na Adi Huji odisao je glamurom, ukrašen sofisticiranim spojem zlatnih i bijelih nijansi. Atmosfera je bila dodatno podignuta dolaskom Slobinih kolega i drugih gostiju, prepuni radosti i uzbuđenja. Tijekom cijele noći trajale su njihove vesele svečanosti, ispunjene melodičnim pjesmama i živahnim plesovima koji su trajali do zore. No, vrhunac večeri stigao je kada je Radanović svojoj supruzi otpusio serenadu emotivnom izvedbom balade Marinka Rokivića “Tri u jedan”, zamijenivši uobičajeni prvi ples.

Sve do svibnja prošle godine u njihovoj vezi nije bilo skandaloznih incidenata. No, Jelena se našla u nevjerojatno izazovnoj situaciji nakon što je njezin bivši suprug priredio šokantan spektakl ispred njihove kuće u Višnjučkoj banji. Zbog toga je primljena u Urgentni centar. Ova neočekivana vijest iznenadila je javnost jer se smatralo da su Jelena i Sloba u harmoničnim odnosima i da zapravo zajedno odgajaju svoja dva sina. Dosadašnji medijski napisi govorili su da je Jelenin bivši suprug Igor Marković poslovni čovjek koji živi i posluje u inozemstvu. Na brojne lažne tvrdnje koje kruže o njegovom profesionalnom djelovanju, Marković je pojasnio svoje nastojanje. Potvrdio je svoje vlasništvo nad restoranom u inozemstvu i svoju uključenost u industriju nekretnina. Za njega je bilo bitno ispraviti stvar i dati jasno objašnjenje svojih raznolikih poslovnih pothvata. Marković je od samog početka bio veliki zagovornik romanse svoje bivše supruge Jelene i pjevača Slobe Radanovića, jer mu je prvenstveno stalo da majka svoje djece bude sretna.

U želji da razjasni, Marković je iskoristio priliku da se obrati medijima u vezi s trenutnom situacijom s Jelenom. Unatoč tome što su još uvijek u zakonskom braku, prošlo je dosta vremena otkako su u romantičnoj vezi. Markovićeva je dala do znanja da Jelena već duže vrijeme živi kao slobodna žena, te da je na njoj da odluči s kim će provoditi vrijeme. Prije ovog incidenta, i Jelena i Igor dosljedno su izražavali svoju predanost održavanju pozitivnog odnosa nakon raspada braka. Naglasili su važnost toga za dobrobit i odgoj njihove djece. Igor je u intervjuu za “Informer” izjavio da su on i bivša partnerica u dobrim odnosima i da su o tome već razgovarali. On nema ništa protiv njezinih izbora jer je ona majka njegove djece i on iskreno želi da ona bude sretna. Iako možda nije u potpunosti svjestan točne prirode njihove veze, zna da provode vrijeme zajedno.

S druge strane, Markovićeva se samo divila Slobi, zvijezdi u usponu pop glazbe. Stoga nema potrebe da budem zabrinut. Moja jedina želja je da ona doživi beskrajnu sreću, jer svojom radošću može učinkovito ispuniti svoju ulogu majke koja njeguje našu djecu. Završavajući svoja razmišljanja, Igor je izrazio svoje divljenje mladiću, odajući priznanje za njegovo ugodno držanje i uglađen karakter. Radanović je istaknuo kako s obojicom održava istinski ravnopravan odnos. Prije incidenta s Jeleninim bivšim suprugom, Sloba je izrazio zadovoljstvo vezom koju je uspostavio s njezinom djecom iz prethodnog braka. Čvrsto vjeruje da je njihova dinamika iznimna i da besprijekorno surađuju. Sloba i Igor se poznaju već duže vrijeme i dijele dobar odnos. Igora opisuje kao običnog pojedinca i ističe da između njih nema nikakvih zamjerki.

Nakon napada na Jelenu, pjevačev bijes dosegao je neviđene razine, zbog čega je na svom Instagram profilu jezgrovitom i dojmljivom izjavom javno objelodanio incident. U nedostatku mačje prisutnosti, glodavci bjesomučno jure uokolo. Jelena je nakon teške odluke da prekine vezu s Igorom hrabro podijelila goleme nedaće s kojima se suočavala. Otkako sam dovršio razvod od bivšeg supružnika, moj život je postao beskrajni ciklus pojavljivanja pred sudom dok on uporno pokušava izbjeći svoje odgovornosti za uzdržavanje djeteta. Neprestano se suočavam s neutemeljenim optužbama koje rezultiraju umiješanošću policije, a od mene se i dalje traži da posjećujem centar za socijalni rad kako bih odgovorio na njihove upite. Ovo je neuljepšana stvarnost prema Jeleni, a njezin narativ se nastavlja: Tijekom trudnoće obilazila sam brojne ustanove, što je nažalost donijelo znatnu količinu nepotrebne tjeskobe. Našem sinu Naumu dijagnosticiran je autizam. Što se tiče naše djece, prve obveze mog bivšeg supruga su novčana podrška i, što je još važnije, doprinos Naumovu liječenju.

Priznajući ogromnu iscrpljenost i dugotrajnost zadatka koji je pred sobom, priznala je svoju obvezu da osobno prisustvuje sudskom postupku u ime njihove djece, koja su trenutno upletena u pravni spor. Razmislivši, razmišljala je o napadu koji je pretrpjela od Markovića. Opisivanje događaja koji su se odvijali danas pokazuje se kao izazovan zadatak. Međutim, nedavno sam naišao na otkriće da je moj bivši suprug izmislio priču za vlasti, tvrdeći da smo se njegova žena i ja fizički sukobili, a sve u pokušaju da izbjegne bilo kakvu odgovornost za moje ozljede. Istina je, međutim, da je on bio taj koji mi je nanio zlo. Incident je počeo kada me njegova nova djevojka počela snimati mobitelom dok sam stavljao naše dijete u auto. Sada je pribjegao traženju utočišta iza svoje novopronađene partnerice, lažno me prijavivši policiji i socijalnoj službi. Istaknula je svoje uvjerenje da je on nikada neće napustiti zbog svog novostečenog bogatstva. U potpunosti priznajem vlastitu odluku da budem u vezi s njim.

Tijekom našeg braka stekao je veliko bogatstvo, zbog čega je vjerovao da bi me mogao fizički ozlijediti, iznevjeriti moje povjerenje i nanijeti emocionalnu bol. Ipak, podcijenio je moju nepokolebljivu odlučnost da dam prednost dobrobiti našeg djeteta, koje zahtijeva posebnu brigu i pažnju. Nisam bila voljna odlučiti se da prednost damo svojoj sreći ispred financijske dobiti. Imajući to na umu, jasno je da je odluka o razvodu bila nedvojbeno najpovoljniji način djelovanja.