Javnost je pomno pratila pismo koje je Kemiš napisao Ani Bekuti Ani. Zorica Brunclik, usprkos nesklonosti da svojim kolegama preko medija otkriva osobne stvari, prije sedam godina našla se upetljana u skandal.

  • Za ovaj nemili događaj zaslužna je Ana Bekuta, koja je prva javno otkrila: Zorica Brunclik vas je proždrla i objelodanila svoje namjere obraćanja medijima, nazivajući vas blesavim pojedincem koji izbacuje otrovne riječi. Najzanimljivija je Anina odluka da na Twitteru podijeli isječke razgovora s Kemišem. Naime, izostavila je Kemišev odgovor koji je navodno poslao 23. studenoga u 17.45 sati, na dan kada je počela njihova razmjena. Kemiševo pismo Ani Bekuti zaprepastilo je javnost… Prenosimo vam kompletno Kemiševo pismo Ani Bekuti.

Svrha Kemiševog pisma Ani Bekuti bila je da se situacija riješi u četiri oka, daleko od medijske pozornosti. No, čini se da istu želju nije imala ni Ana koja Kemišu nije odgovorila na posljednju poruku. Unatoč tome, Kemiševo prisustvo se i dalje osjećalo, jer je Bekuta nastavila sa porugama Zorici preko novina. S obzirom na Anin postupak, Miroljub Aranđelović smatra da je opravdano javno objaviti pismo koje joj je uputio. – Ana, primoran sam ti se obratiti na ovaj način zbog svoje nenamjerne upletenosti u tvoje spletke.

  • Prvo, osim ako ste dobili savjet od nekoga iskusnog, ne vidim nikakav razlog za objavljivanje naše korespondencije. No, vi ste nespretno krenuli naprijed i to učinili, ne usmjeravajući svoj bijes prema Zorici kako su novinari objavili, nego prema meni. Znali ste da je moj odgovor uključen u nastavku, unatoč tome što ste ga izrezali ili izbrisali. Samo da znate, još uvijek imam odgovor, i on jasno pokazuje da je viđen, što znači da ste ga i vi pročitali. Bez imalo ustručavanja si to podijelio na svom Twitteru, bez obzira na moje odmah pojašnjenje da ti to greškom nije poslala Zorica nego Kemiš (jer se i naša administratorica zove Ana).

Ali krenimo od početka… – Draga moja Ana, 18. studenoga Zorica se probudila u 9 sati, nedugo zatim stigao je frizer Ivan u 10 sati, u 11.45 krenula je na televiziju i stigla točno u 12.45 spremna za snimanje u ulozi organizatori su nestrpljivo iščekivali njezino prisustvo. Ne izustivši ijedne riječi, strpljivo je čekala do 15.15. Tada je odlučila promijeniti odjeću i vratiti se kući, i dalje bez riječi. I sada, draga moja Ana, pitaš: “Zašto me nisi pozvala?!” Zbunjen sam tko je trebao nazvati u ovoj situaciji.

  • Je li doista bitno obaviti telefonski razgovor bez razmatranja mogućih posljedica i jeste li možda malo krivo postupili s dogovorima? Dopustite mi da vam osvježim pamćenje: zakazano grupno snimanje trebalo je započeti u 14:00, ali ako netko otkaže, nećemo moći nastaviti sa snimanjem jer su vizualni sadržaji isprepleteni sa zvukom. Pojedinci uključeni u ovu grupu bili ste vi, Zorica, Haris, Seka i Marinko…

Jeste li ikada zastali i razmislili (prije nego što započnete ovu priču) da li Zorica možda ima hitnu obavezu kao što je let, snimanje filma ili sastanak? Nije li za njega bilo potrebno biti točan i stići na određeno odredište na vrijeme? Nadalje, Zorica je svoje poštovanje prema televiziji i svojim kolegama iskazivala stalnim dolaskom na vrijeme. Dapače, čak je u određenim prilikama strpljivo čekala i po dva sata.

  • Kao što se sjećate, u 38 od 78 epizoda Zvezda Granda koliko je snimljeno sa Zoricom, ona nijednom nije zakasnila ni minut. Zar ne, draga Ana? Ali vaša arogancija tu ne prestaje. Zoričin odlazak sada prikazujete na najvulgarniji način, potpuno zanemarujući činjenicu da je Zorica samo sebi naštetila nesnimivši nijednu pjesmu. Vaše kontinuirano iskrivljavanje cijele priče nije ništa drugo do arogancija. Unatoč izmišljanju prepiske, imate drskosti Zoricu etiketirati kao sujetnu!

A još komičnija je tvoja tvrdnja da ona preko tebe želi dobiti publicitet?! Pa dobro, Ana, svi novinari u ovoj zemlji dobro znaju koliko Zorica nerado daje intervjue i koliko se suzdržava od samoreklame bez potrebe. Vaša arogancija ne prestaje da tvrdite da Zorica, iako nije deo Zvezda Granda, besciljno luta i ne zna šta da radi sa sobom. (Samo da znate, Zorica je uz svoje nastupe aktivno uključena i u snimanje novog CD-a sa mnom). Ana, ne samo da je tvoje ponašanje odvratno, već i dovoljno govori o tome kakva si osoba.

  • I još jednom, draga Ana, Zorica te nikada nije ružila, nije te vrijeđala, a nije ni spomenula razlog svog odlaska sa snimanja! Povodom Vašeg nastupa u Zvezdama Pinka, Zorica je izrazila svoje divljenje i čestitala Vaš jubilej. Međutim, draga Ana, da li bi bilo dovoljno da Zorica kupi kartu za tvoj koncert na blagajni Sava centra? Mi smo više nego voljni to učiniti. Ipak, sjećam se da ste nas za svoj inauguracijski koncert osobno pozvali i osobno uručili pozivnicu kući.

Oduševili ste se što je Zorica Brunclik sjedila među vašim kolegama u istom redu. Ana, čini se da je Zoričino spominjanje neželje biti potaknuto činjenicom da nije službeno pozvana od tebe. Međutim, važno je upamtiti da ne bismo trebali odbaciti svoje prijatelje, kolege i suborce na temelju postupaka drugih. Treba i dalje držati glavu visoko i održavati naše odnose, što moj prijatelj Mrka dobro razumije. – Ana, kao iskusnijoj koleginici, hteo sam da ti dam jedan savet – bahatost nikada nije dovela do nečeg pozitivnog, pa ni za tebe…

  • Zorica i dalje gaji ljubav i poštovanje prema tebi, zbog čega se ne bavi bilo kakvog negativnog publiciteta. Nije zato što te se boji. Nadalje, nije u tvojoj prirodi da budeš toliko arogantan. To više priliči našem prijatelju Mrki koji je sklon snobizmu. Trebali biste prigrliti svoju ženstvenost jer ona nadopunjuje vaš glas.

Što se tiče onoga što odlučite učiniti s ovim pismom, ta odluka ostaje na vama, vašoj savjesti i vašem integritetu. Miroljub Aranđelović Kemiš. Unatoč Aninoj tvrdnji da je Zorica koristi za pridobijanje medijske pozornosti, pretražili smo naslove u kojima je Brunclikova vrijeđala kolegicu ili negativno govorila o njoj, ali nismo pronašli nijedan…