Prema izvještajima stranih medija, Kate Middleton i Meghan Markle nisu u dobrim odnosima. Spekuliše se da se Marklova nakon što je napustila Veliku Britaniju i odustala od poslušnosti kraljici, ne samo da se sukobila sa svojim svekrom , kraljem Čarlsom i djeverom, princom Vilijamom, već i sa svojom jetrvom, princezom od Velsa.

 

 

 

Kejt Midlton ima mnogo toga zajedničkog sa njom, i što je neverovatno, čak imaju komplementarna čula za modu. Jasno je da i dalje simpatiziraju rad dizajnera i uživaju u nošenju njegovih modela. , iako znaju da će ih javnost i mediji upoređivati. Spomenuto poređenje dogodilo se nedavno kada su Kate Middleton i Meghan Markle nosile bijele jesenje mantile na javnom događaju. Doduše, kaput nije potpuno isti, ali je sličan kroj, kraći i ima specifične nabore. Princezin kaput je napravljen po uzoru na rusku kragnu, dok je vojvotkinjin elegantniji. Oboje izgledaju odlično u odeći jer oboje vode računa o prehrani. Oboje izgledaju dostojanstveno u odeći, a sa ove tačke gledišta samo veliki fanovi mogu da kažu koji od ova dva komada izgleda bolje.

 

 

 

 

 

 

Naime ,nedavno je vijest o trećoj trudnoći Meghan Markle preplavila cijeli svijet , a prema pisanju nekih medija, vojvotkinja od Sussexa trudnoću će podijeliti tek kada uđe u Veliku Britaniju. Drugi trimestar. Par već ima dvoje dece, sina Arčija i ćerku Lilibet, a prema pisanju “Thenewsa”, iako im treće dete nije bilo u planu, ipak su bili veoma srećni kada su saznali tu vest, sa brojnim obožavaocima je i ovako. I podržavajući ih, budući da se još nijedan član porodice nije oglasio na tu temu, svi s nestrpljenjem čekaju da Meghan Markle potvrdi ovu još uvijek nezvaničnu informaciju.