Višedecenijska ljubav Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša oličava njihova ćerka Zlata. Njihova velika nada bila je da će ona doživjeti ljubav sličnu njihovoj. Čini se da se njihove aspiracije ostvaruju kroz vezu Zlatije, njihove ćerke i njenog supruga Miloša Vujanovića.

 

 

 

Tokom sezone Zvezde Granda, kada je u žiriju bila Zorica Brunclik, njen budući zet Miloš je bio takmičar. Zorici se odmah dopao Miloš, pa se čak i zaigrano našalila da bi on zbog svoje lepote i talenta mogao da bude njen budući zet. Miloš je završio na drugom mesto na takmičenju. To su tada objavili mediji. Nakon što joj je želja ispunjena, Miloš je uspeo da osvoji Zlatino srce, a njihova ljubav kulminirala je rođenjem ćerke Milice. Supruga me osvojila u svim mogućim aspektima, a kad bih ih sve nabrajao, trebalo bi do sutra da se završi. Međutim, najvažniji faktor je savršeno usklađivanje naših energija.

 

 

 

Miloš je jednom pomenuo da je već u prošlosti iskusio mladost i nepromišljenost. Miloš je danas u divnim odnosima sa Zoricom Brunclik i često je prati na raznim događajima. Evidentno je da Miloš nije osvojio samo Zlatino srce već i srca Zorice i Kemiša. Na pitanje o svom zetu, Zorica je nedavno izrazila veliko poštovanje o njemu. Zorica je pohvalno govorila o svom zetu Milošu, hvaleći ga zbog odličnog ponašanja i smirenosti. Napomenula je da dolazi iz porodice kojoj je prioritet poštovanje starijih. Ono što je najvažnije, Zorica je istakla ljubav koju dele on i njena ćerka.