Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko mjeseci uživa u romansi sa uspješnim biznismenom Draganom Stankovićem. Ona otvoreno ističe svoj ponos zbog partnerstva s njim, ističući njegovu sposobnost, ostvarenost i imućnost. Stankovićeva raskošna materijalna situacija dokazuje se kroz impresivnu vilu koju je poklonio Jovani Jeremić.

Naime, Jovana je otkrila medijima da je Dragan izvan Beograda kupio parcelu na kojoj se trenutno gradi vila s predivnim pogledom na rijeku. Izgradnja je u punom jeku, a sve će biti uredno uređeno prema ukusu popularne voditeljke, čineći to mjesto oazom mira za njih dvoje i Jovaninu kćerkicu Leu.

U intervjuima, voditeljka je priznala da će vila Jovane Jeremić nositi simbolično ime “Vila Jovana”, po njenom imenu koje, da budemo iskreni, poznato je svima u Srbiji. Nerijetko ističe kako je ljubav s Draganom ispunjava, tvrdeći da je ona njen srodni duh. Također, Jovana dijeli savjete s poznatim pjevačicama i ostalim javnim ličnostima.

“Dragan i ja zajedno prevazilazimo sve poteškoće. Mi smo doslovno dva lica istog novčića, potpuno smo jednaki. Kada pronađeš tu idealnu polovinu, osjećaš toliku zahvalnost prema Bogu na svemu što ti je dao, toliko me je blagoslovio, toliko mi je podario darova u životu. Veliku karijeru, dijete koje je izuzetno pametno i slatko. Dva supruga, jer je Dragan faktički vanbračni partner, što znači dva muža, dva punaoca. Kada sa 33 godine osjetiš da si ostvario sve u životu, to je pravi blagoslov”, istaknula je Jeremićeva koja još uvijek ne razmišlja o udaji niti o proširenju porodice.

BONUS TEKST

Kantarion, poznat i kao gospina trava, bogorodičina trava ili gospin cvet, odlikuje se širokim spektrom lekovitih svojstava i već je odavno prisutan u našim domovima kao koristan saveznik u otklanjanju raznih zdravstvenih tegoba. Ova višegodišnja biljka, koja može narasti do visine od oko jednog metra, karakteristična je po svojim jarko žutim cvetovima i voli suvo tlo te obilje sunčeve svetlosti, često se mogući na livadama, neobrađenim poljima i suvim brdima. Najbolje vreme za njenu berbu je u maju i junu, a lekoviti delovi biljke su listovi i cvetovi.

Kantarion je već vekovima poznat kao efikasan prirodni lek za zaceljivanje rana i opekotina, kao i za lečenje posekotina, hemoroida i proliva. Za unutrašnju primenu, pokazao se delotvornim u ublažavanju bolova u stomaku, jetri, te kod problema s crevima i prolivom. Takođe, uspešno se koristi za suzbijanje nekontrolisanog mokrenja te za lečenje prehlade, dugotrajnog kašlja i astme, posebno kada se kombinuje s drugim lekovitim biljkama. Kantarion ima izraženo antibakterijsko dejstvo i deluje kao prirodni antiseptik.

Osim toga, kantarionovo ulje, koje se koristi i u kuhinji kao začin za jela, nalazi široku primenu i u terapijske svrhe. Koristi se za obloge, masaže, smirivanje i opuštanje, kao i za ublažavanje bolova u stomaku. Žene često koriste kantarionovo ulje za lečenje ranica na grliću materice, a odlično je i za suvu, osetljivu i ispucalu kožu. Takođe, pruža zaštitu od sunca, opekotina, uganuća i povreda mišića, te pomaže kod hematoma i reumatskih oboljenja.

Za unutrašnju primenu, preporučuje se uzimanje 30 kapi kantarionovog ulja tri puta dnevno, pola sata pre jela, za smirivanje i ublažavanje bolova u stomaku. Za spoljnu primenu, kantarionovo ulje može se direktno naneti na obolelo mesto ili koristiti u obliku obloga.

Caj od kantariona se priprema tako što se jedna mala kašika lista i cvetova prelije šoljom kljucale vode, ostavi da odstoji desetak minuta, procedi i pije nezaslađen, više puta dnevno, kako bi se ublažili bolovi i upale unutrašnjih organa.