Giovanna čini Gérica potpuno drugom osobom: Seca otkriva tajnu Joksimovicha U toku je snimanje dueta sa Cecom Ražnatović i Željkom Joksimovićem Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića je nešto što njihovi fanovi priželjkuju godinama, a na njihovu radost, uskoro će imati priliku čuti ovu pjesmu. Ceca i Željko rado su pričali o svojoj duetskoj pjesmi i prijateljstvu, nečemu što smo čekali 20 godina.

  • Prije godinu dana Miloš Roganović poslao mi je pjesmu, a ja sam je poslao Sisi, koja je odmah rekla da joj se pjesma sviđa – za koju je Željko otkrio da se ne kvalificira kao Priroda nekoga tko je ambiciozan i voli pobjeđivati ​​- govorim metaforički. . Danas je vrlo teško pronaći dobru pjesmu. Sa Željkom je ovo prva saradnja, bliski smo prijatelji i verujemo jedno drugom – rekla je Ceca i dodala: Željko će me producirati ovaj put u gluhoj sobi i nadam se da će biti nježan učitelj – rekla je Seca Željko je otkrio da postoje dvije verzije njihove nove pjesme, a on će odlučiti koja će verzija ili verzija izaći.

– Imamo dvije verzije ove pjesme, možda će biti obje – duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića, koji će se zvati “Za više od sreće”, kako je par rekao, vrhunac je njihove dugogodišnje stvaralačke karijere. Dugotrajno prijateljstvo. Pjevači su Bleeckeru otkrili svoju vezu. – Ja sam jutarnji tip, supruga radi svoju jutarnju rutinu, a onda ja svoju jutarnju rutinu. Prvo odem da gledam televiziju, pa dođem oko 10 i završim dan oko 17, 18, Ceki je noćna ptica – rekao je Željko, a onda se Ceca ubacila:

  • – Bio je i noćna ptica prije nego što se oženio. Drugačija su pravila, i to je sasvim prirodno – šali se kraljica balada Svetlana Ražnatović, rođena Veličković, poznatija kao Se Ceca, jedna od najpoznatijih srpskih turbo folk pjevačica, koju često nazivaju i “srpskom majkom”. Tijekom svoje karijere Ceca je objavila šesnaest studijskih albuma i prodala ih u približno sedam milijuna primjeraka, što je čini jednom od najprodavanijih srpskih izvođačica svih vremena. Osim glazbene karijere, Sekar je poznata i kao glumica i poduzetnica.

Njen utjecaj na srpsku glazbenu scenu i kulturu je nemjerljiv, a njeni albumi i pjesme postali su dio srpskog kulturnog identiteta. Svetlana Ražnatović, rođena Veličković, poznatija kao Ceca, rođena je 14. lipnja 1973. godine u tadašnjoj Srbiji Žito Raza u Socijalističkoj Republici. Kći Mirinog učitelja i bravara Slobodana Veličkovića, odrasla je u skromnoj obitelji s 11 mjeseci mlađom sestrom Lidijom. Djetinjstvo je provela kod bake i djeda, što je imalo značajan utjecaj na njezin rani razvoj i odrastanje.

  • Sekhar je od malih nogu pokazivala interes za glazbu i njezin je talent vrlo brzo došao do izražaja. Nakon završene osnovne škole odlučila se baviti glazbom, što je bio ključni trenutak u njezinu životu. Unatoč fokusiranosti na glazbu, Sekhar nije zanemario obrazovanje. Završila je srednju veterinarsku školu s odličnim uspjehom, čime je pokazala svoju predanost i sposobnost balansiranja obrazovnih i karijernih ambicija. Ovo razdoblje njezina života postavilo je temelje za njezinu kasniju karijeru i kasniji uspjeh.