Srpska manekenka Marija Žeželj (23) je u ljubavnoj vezi sa Alisterom Barklijem, sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija. Marija je upoznala Alistera u Njujorku, gde živi od 2018. godine, posredstvom zajedničke prijateljice, takođe manekenke. Ona je hrabro inicirala prvi korak, prilazeći Alisteru i predlažući mu izlazak, a njihova veza se razvila iz te inicijalne hrabrosti.JOŠ JEDNA PRELEPA SRPKINJA UHVATILA MILIJARDERA: Sada živi kao KRALJICA U ZLATU, a bila je ODBIJENA

Iako je Marija poznata po svojoj uspešnoj manekenskoj karijeri, čini se da je poslednjih godina stavila fokus na život van posla. Njen Instagram profil odiše luksuznim putovanjima, uključujući destinacije poput Kana, Havaja, Bahama i italijanskih Alpa. Fotografije sa jahti, luksuznih automobila i Hermes torbi govore o glamuroznom životnom stilu.

Marija Žeželj, iako mlada, već ima zavidnu karijeru u svetu modelinga. Postala je zaštitno lice brenda šminke Rijane, što je privuklo pažnju globalne javnosti. Osim toga, Marija je aktivna i kao jutjuberka, s preko 400.000 pratilaca na ovoj platformi. Uz sve to, 2017. godine snimila je svoju prvu pesmu na engleskom jeziku, koja je do sada ostvarila preko 20 miliona pregleda.

Alister Barkli, naslednik medijskog magnata, privukao je pažnju javnosti kada je postao deo skandala vezanog za postavljanje prisluškivača u apartmanu svog strica u hotelu “Ritz” u Parizu. Porodica Barkli, posebno braća blizanci, ser Dejvid i ser Fredrik Barkli, procenjuje se na sedam milijardi funti, a poseduju medijske kompanije kao što su “The Spectator” i “The Daily Telegraph”.Marija Žeželj, sa svojih 23 godine, spada u najangažovanije srpske modele u svetu. Postala je zaštitno lice brenda šminke Rijane, a takođe je i uspešna jutjuberka s preko 400.000 pratilaca na toj platformi. Osim toga, snimila je i pesmu na engleskom jeziku koja je privukla preko 20 miliona pregleda na YouTube-u.