U srcu Dusseldorfa Albanac Rustem Lapi (52) lišio je života Aleksandra (38), srpskog državljanina i vlasnika restorana. Jučer se dogodio težak incident točno ispred restorana koji se nalazi u srcu Dusseldorfa. Počinitelj, Rustem Lapi, 52-godišnji Albanac, tragično je lišio života Aleksandra, 38-godišnjeg državljanina Srbije koji je slučajno bio vlasnik lokala.

  • Kako prenose lokalni mediji, do spora je prvo došlo između vlasnika restorana i Lapija, koji je porijeklom s Kosova i Metohije. U pokušaju da izglade svoje nesuglasice, izašli su van lokala, no nažalost, svađa se pogoršala. Bez upozorenja, 52-godišnji napadač zamahnuo je vatrenim oružjem i ispalio niz smrtonosnih hitaca u svoju žrtvu. Ubrzo nakon toga, policija je uspješno uhitila osobu koja je mahala oružjem ispred bara, a da nije naišla na otpor.

Vlasti su izvijestile da je privedena 52-godišnja osoba, albanski državljanin s prebivalištem u Njemačkoj. U ovom trenutku ostaje nejasno jesu li napadač i žrtva postojali ikakvo prethodno poznanstvo. Pogledajte video snimljen samo nekoliko trenutaka nakon tragične smrti Aleksandra, Srbina. Vrijedi napomenuti da je u ovaj incident uključen reper poznat kao “Aleks M”, koji je ranije surađivao s Kolegahom i Sun Diegom.

  • Ubojstvo se dogodilo u srcu Dusseldorfa u nedjelju u 14.25 sati, prenose njemački mediji. Brzim dolaskom hitne pomoći na mjesto zločina pokazalo se da je Srbin tragično podlegao ozljedama. Kako prenose njemački mediji, počinitelj se nakon počinjenog djela odmah vratio u restoran te je nakon toga uhićen. Nesretno stradali Aleksandar bio je vlasnik restorana u Dusseldorfu, gdje se tragični incident dogodio.

Prema izjavama očevidaca, svađa je isprva izbila unutar bara, kada je osumnjičenik počeo prijetiti posjetiteljima, što je na kraju dovelo do žustre rasprave s vlasnikom restorana. U pokušaju da riješe spor izašli su van, ali nažalost, stvar je dodatno eskalirala. Neočekivano, osumnjičenik je izvadio vatreno oružje i više puta pucao u Aleksandra. Ostaje nejasno jesu li ubojica i žrtva bili poznanici prije te kobne noći.

  • Kako navode albanski mediji, s ovim se incidentom povezuje i Rustem Lapi, koji je navodno duže vrijeme boravio u Njemačkoj. Vrijedi napomenuti da se pojedinci opraštaju od preminulog repera i putem raznih društvenih mreža. Da biste dobili vizualni prikaz ovih priznanja, možete se obratiti na dostavljenu vezu. Tragični incident dogodio se u Dusseldorfu u Njemačkoj, gdje je srpski državljanin Aleksandar M. (38) izgubio život ispred jednog bara.

Osumnjičeni počinitelj, Albanac Rustem Lapi (52), uhićen je jer je navodno ispalio smrtonosne hice. Aleksandar, poznat i kao Aleks M., volio je glazbu, iako njegov Instagram profil ne daje opširne detalje o njegovim glazbenim nastojanjima. Među oko 1800 pojedinaca koji prate njegov profil, Aleks M. u opis svog profila navodi pjesmu koja je objavljena prije 2 godine.

  • Komentirajući Aleksandrovu posljednju objavu na Instagramu od prije 44 tjedna, mnogi su se pojedinci oprostili od njega. Osim što je izbacio pjesmu “Oxford”, Aleks M. je prije tri godine pažnju privukao pjesmom “Hotspot”, koja je skupila veliki broj pregleda i zainteresirala preko 100.000 YouTube korisnika.