Pjevačica Jelena Tomašević sinoć je krasila pozornicu festivala Beogradsko proljeće, dok je njen suprug Ivan Bosiljčić ponosno promatrao iz publike. Sinoć se u glavnom gradu Srbije održalo Beogradsko proljeće, živahni festival pop glazbe. Kao pobjednica izašla je Jelena Tomašević, renomirana sudionica, koja je izrazila svoje divno čuđenje. Naime, u publici je bio i njezin suprug, glumac Ivan Bosiljčić, a evokativna fotografija dočarala je srž njihovog odnosa.

  • Uz bujan entuzijazam i širok osmijeh, Ivan je nestrpljivo pratio nastup, učvrstivši predodžbu da su doista jedan od najskladnijih parova u našoj javnosti. Jedan od komentara izrazio je osjećaj da postoji neusporediva ljepota u načinu na koji muž gleda svoju ženu nakon mnogo godina braka. Ovaj poseban komentar istaknuo je duboku ljepotu koja proizlazi iz trajne ljubavi i veze između muža i žene. Izrazivši neizmjernu radost, Jelena je s oduševljenjem istaknula oduševljenje dobivenom nagradom nakon pobjedničkog ishoda. Jelena je nakon pobjede izrazila neizmjernu radost zbog nagrade.

Osvrćući se na trenutak, otkrila je da ju je Tijana Bogićević ranije zafrkantski zadirkivala, nesvjesna da zapravo prima nagradu pobjednice. “Mislila sam da je to samo jedna od nagrada koje se dodjeljuju. Pa, kada su me zamolili da ponovno otpjevam pjesmu, bila sam zatečena”, ispričala je. Ivan Bosiljčić, poznati srpski glumac, rođen je 15. siječnja 1979. godine u Užicu. Njegova impresivna karijera obuhvaća širok raspon uloga u filmovima, televizijskim serijama i kazališnim nastupima.

  • Od intenzivnih drama do zadivljujućih glazbeno kazališnih produkcija, Bosiljčićeva svestranost priskrbila mu je nacionalno i međunarodno priznanje. Svojom sposobnošću da udahne život različitim likovima i svojim neosporivim šarmom, postao je jedan od najobožavanijih i najcjenjenijih glumaca svoje generacije. Nadalje, Ivanov umjetnički talent nadilazi glumu, jer se ističe iu glazbi. Ivan Bosiljčić, rođen 15. siječnja 1979. u Titovom Užicu, od malih je nogu pokazivao veliki interes za umjetnost.

Odrastajući uz roditelje Ljiljanu i Dejana te brata Dragana, Ivan je svoje djetinjstvo ispunio raznim aktivnostima. S nepunih šest godina krenuo je na put u svijet folklora, no njegova su umjetnička bavljenja išla daleko dalje od toga. Ivan se uz ples bavio i karateom, savladao harmoniku, a svoje talente pokazao je u pjesništvu i slikanju, s posebnim afinitetom prema ikonopisu. Ovi različiti interesi doista oslikavaju širinu strasti Ivana Bosiljčića.

 

  • Ivanov obrazovni put započeo je u rodnom gradu, gdje je završio osnovnu školu, nižu glazbenu školu i trogodišnju srednju školu. No, nakon završene treće godine Ivan je donio hrabru odluku – napustio je Užice i preselio se u Novi Sad. Tamo je upisao satove glume kod cijenjene profesorice Vide Ognjenović. Ivan je uz nastavak studija uspio izvanredno završiti četvrti razred gimnazije, što mu je omogućilo upis na prvu godinu Umjetničke akademije kao redovni student.

Godine 2001. uspješno je diplomirao i potom se preselio u Beograd, gdje trenutno živi i nastavlja svoju karijeru. Upravo je to razdoblje Ivanova života poslužilo kao čvrst temelj za njegova buduća postignuća i priznanja na polju glume. Kao stalni član ansambla drame Narodnog pozorišta, Ivan Bosiljčić zauzima značajno mjesto na srpskoj kazališnoj sceni. Od 2002. godine aktivno sudjeluje u predstavi “Jasmin na stranputici” u Slaviji, osvajajući publiku svojim izuzetnim talentom.

  • Sa svojim izvanrednim talentom za besprijekorno spajanje glume, pjevanja i plesa, pojavio se kao istaknuta figura na području modernog glazbenog kazališta u Beogradu. Značajan vrhunac njegova profesionalnog puta je odlikovanje cijenjenom Sterijinom nagradom za iznimnu glumačku snagu. Ovo prestižno priznanje dodijeljeno mu je 2013. godine za ulogu Mana u glasovitom mjuziklu Zona Zamfirova, svrstavši ga u cijenjeno društvo Nebojše Dugalića kao jednog od nekolicine odabranih dobitnika ove željne nagrade za njihov doprinos svijetu glazbeno kazalište.