Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, dva umjetnika od posebnog kova, prave su hedoniste koji svaki trenutak života koriste za uživanje. Njihov pristup životu odražava se i u izboru doma, gdje zidovi nisu samo granice prostora već i vrata prema prekrasnom dvorištu, oazi mira i sreće.

Nekadašnji stan u centru Beograda zamijenili su kućom na Voždovcu, gdje ih okružuju bujni četinari i cvjetnjaci, stvarajući okruženje koje odiše mirisima prirode i osjećajem spokoja. Uredili su svoj dom s mnogo ljubavi, posvećenosti i pažnje, ali kao što kažu, dom je “rupa bez dna”, pa su se prije nekoliko godina ponovno bacili na posao uređenja.

Unutrašnjost njihove nekretnine bila je u izazovnom stanju zbog brojnih obaveza koje su imali kao poznati umjetnici. Zidovi su ostali goli, prozori bez zavjesa, a tapete su se izgubile u vrtlogu njihovih karijera. No, čim su pronašli malo slobodnog vremena, Ivan i Jelena odlučili su se uhvatiti u koštac s uređenjem, a svaki detalj odabira boja, dezena i modela podijelili su sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Iako možda imaju različite estetske preferencije, nije bilo sumnje da će se brzo i lako dogovoriti kako unaprijediti svoj dom te ga učiniti još ljepšim i ugodnijim za život. Jelena je izrazila zadovoljstvo što su zamijenili centar grada kućom u mirnom okruženju, posebno ističući blizinu šume koja ih okružuje. Sada imaju svježi zrak, dvorište, što je posebno važno za njihovu kćer Ninu. Jelena se lako prilagodila novom domu, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve to bilo novo iskustvo. Nova kuća označila je novi početak i obogaćivanje njihovog životnog prostora, pružajući im udobnost i harmoniju koju su oboje cijenili.

BONUS TEKST

Ivan Bosiljčić je talentirani glumac, poznat po svojoj izuzetnoj glumačkoj vještini i šarmu. Rođen je 10. januara 1979. godine u Beogradu, gdje je započeo svoju glumačku karijeru i stekao popularnost u domaćim i regionalnim produkcijama.

Nakon završetka Akademije umetnosti u Beogradu, Bosiljčić je brzo privukao pažnju publike svojim izvanrednim talentom. Njegova sposobnost da utjelovi različite likove na pozornici i ekranu doprinijela je njegovom usponu u svijetu glume.

Ivan je ostvario značajne uloge u brojnim televizijskim serijama, filmovima i pozorišnim predstavama. Publika ga pamti po ulogama u popularnim serijama poput “Bela lađa”, “Selo gori, a baba se češlja”, “Vojna akademija” i mnogim drugima. Njegov izraziti talent nije ostao nezapažen, te je za svoj rad nagrađivan i priznat od strane kritike i publike.

Osim što je poznat po svojoj glumačkoj karijeri, Ivan je također i suprug pjevačice Jelene Tomašević, s kojom dijeli ljubav prema umjetnosti i obiteljskom životu. Njih dvoje zajedno su izgradili sretnu obitelj, a često se ističu kao primjer skladnog partnerskog odnosa.

Van svog profesionalnog angažmana, Ivan je poznat po svojoj posvećenosti humanitarnim aktivnostima. Aktivno sudjeluje u različitim projektima koji se bave pomoći potrebnima, pokazujući svoju velikodušnost i empatiju prema drugima.

Svojom harizmom, talentom i požrtvovnošću, Ivan Bosiljčić ostaje značajna figura u svijetu glume i javnog života, nadahnuće mnogima svojim radom i angažmanom.Bosiljčić je također poznat po svom humanitarnom radu i angažmanu u društvenim aktivnostima. Kroz svoj rad, Ivan neprestano pokazuje svoju predanost umjetnosti, obitelji i zajednici, ostavljajući dubok i pozitivan trag u svijetu koji dotiče.