Fotografija koja je osvanula na Instagram profilu Jelene Đoković zrači sjajem i elegancijom. Snimljena u Crypo.com areni u Los Anđelesu, ova slika prikazuje dva svetska asa, Novaka Đokovića i Nikolu Jokića, uz Jelenu Đoković koja ih je nazvala “NAJBOLJIMA”, ponosno ističući da sva trojica dolaze iz Srbije.JELENA ĐOKOVIĆ U ZAGRALJU SA NOVAKOM I JOKIĆEM: Pokidala odevnom kombinacijom, GRMI koliko brutalno izgleda, baš EFEKTNO! (FOTO)
Jelena se istakla svojim sjajnim modnim izdanjem, kombinujući jednostavnost u odevanju s sportskom elegancijom. Mnogo je detalja koji se mogu komentarisati – od izvanrednog društva na slici do sportske elegancije Novaka Đokovića, kao i odlično stilizovane Jelene Đoković.
Nije lako postići jednostavnost u odevanju, jer zahteva da se pažljivo usklade odevni komadi kako bi stvorili efektnu celinu. Potrebno je spojiti materijale, boje, stilove, i sitnice. Jedan pogrešan korak može promeniti utisak nagore. Prateći stil Jelene Đoković, jasno je da poseduje savete i tajne najboljeg stila. Važno je i znati uskladiti modno izdanje s događajem, što Jelena veoma vešto radi.
Odevna kombinacija koju nosi Jelena spojila je jednostavne krojeve s odmerenim koloritom. Praktična, udobna, moderna, klasična i elegantna – to su reči koje opisuju njen stil. Sviđa nam se i njen ležeran friz i diskretna šminka. Ovaj model džinsa može se nositi tokom prolećne modne sezone i kombinovati na različite načine, što je još jedan plus ovog izbora.

BONUS TEKST

Jelena Đoković, rođena kao Jelena Ristić, je srpska preduzetnica, filantropkinja, i supruga poznatog tenisera Novaka Đokovića. Rođena je 17. jun 1986. godine u Beogradu, Srbija. Jelena i Novak su se upoznali još u srednjoj školi, a svoju vezu su ozvaničili brakom 2014. godine. Jelena je stekla diplomu na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu. Pre nego što se udala za Novaka Đokovića, radila je kao model i menadžerka u modnoj industriji. Njena pojava na društvenim događajima i teniskim turnirima privlačila je pažnju javnosti zbog njenog sofisticiranog stila i šarma.

Nakon venčanja sa Novakom Đokovićem 2014. godine, Jelena postaje aktivna u filantropiji i humanitarnom radu. Sa suprugom je osnovala “Fondacija Novak Đoković” koja se bavi brojnim humanitarnim projektima u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne podrške. Fondacija je posebno usmerena na podršku deci i mladima. Jelena Đoković takođe ima značajnu prisutnost na društvenim medijima, gde deli svoje stavove o životu, porodičnim trenucima i podržava razne inicijative. Njena podrška Novaku Đokoviću tokom teniskih turnira i zajednički trenuci na društvenim mrežama često su predmet interesovanja i divljenja javnosti.

Jelena Đoković je poznata po svom radu u oblasti filantropije i humanitarnog rada. Ona je osnivačica i predsednica Fondacije Novak Đoković, organizacije koja se bavi raznim humanitarnim projektima, naročito u oblasti obrazovanja i podrške deci iz ugroženih grupa.Pored svojih humanitarnih aktivnosti, Jelena Đoković je takođe poznata i kao zagovornica zdravog načina života. Ona je osnivačica brenda “OrganiCleanse”, koji se bavi proizvodnjom organskih proizvoda za negu kože i ishranu.Jelena Đoković je takođe aktivna i na društvenim mrežama, gde često deli savete o zdravoj ishrani, vežbanju, i balansiranju privatnog i poslovnog života.

Njena podrška Novaku Đokoviću na teniskim turnirima takođe je vidljiva, gde često prati njegove mečeve i pruža mu moralnu podršku.Uz svoj angažman u humanitarnom radu, Jelena Đoković se ističe i kao osoba koja promoviše zdrav način života i pozitivne vrednosti, te je postala uzor mnogima širom sveta.