Tijekom odrastanja, Veljko i Anastasija, potomci Svetlane Cece Ražnatović, razvili su snažnu vezu oko međusobne brige i podrške. Veljkov stariji brat je od malih nogu preuzeo na sebe brigu o njemu, a Anastasija mu je uzvratila pružajući mu svoju brigu i pažnju. Anastasija je odigrala značajnu ulogu u Veljkovom životu upoznavši ga sa Bogdanom, ljubavi njegovog života, koja ga je nedavno blagoslovila njihovim trećim sinom.

  • Anastasija je duže vrijeme boravila u Sevilli sa suprugom Nemanjom Gudeljom, ta veza joj je donijela neizmjernu radost, a Veljko to osjećanje otvoreno iskazuje budući da svim srcem odobrava odluku svoje sestre. – Apsolutno ne! Želim pojasniti da od nje primam dnevne novosti. Ona živi svoj život i ja sam iskreno oduševljena putem koji je odabrala. Njezin je suprug doista izvanredan; njeguje je kao da je nešto najdragocjenije na svijetu.

Realno govoreći, ona je u sadašnjoj situaciji puno sretnija nego što bi ikada bila s nama. Ove nedavne izjave jasno pokazuju značajnu transformaciju u njegovom odnosu sa sestrom. Naime, na Instagramu je objavio duhoviti video koji na duhovit način prikazuje jedinstven način na koji braća i sestre komuniciraju isključivo putem koluta, potpuno lišenih verbalne komunikacije.

  • Anastasija Ražnatović, proslavljena srbijanska pop pjevačica, pobrinula se da ne propusti veselu priliku da njeni brat i šogorica dočekaju trećeg sina. Iako živi u Španjolskoj, Anastasija je s obitelji otputovala u Srbiju. Rođena 25. svibnja 1998. godine u Beogradu, Anastasija je kći poznate srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkane. Njezino odrastanje obilježeno je tragičnim gubitkom oca koji je ubijen kad je imala samo dvije godine.

Osim starijeg brata Veljka, Anastasija ima polubraću i sestre po imenu Vojin, Nikola, Mihajlo, Milena, Maša, Sofija i Anđela. Kroz djetinjstvo je primala neizmjernu ljubav i od majke i od tete Lidije. Anastasija je prije upisa na Poslovni fakultet pohađala britansku školu i glazbenu školu u Beogradu. Anastasija je od malih nogu bila u centru pažnje javnosti zbog svog roditeljstva kao kćerke Svetlane i Željka Ražnatovića.

  • Mediji su se opširno bavili njezinim privatnim životom, a nakon što se okušala u glazbenim vodama, napisi o njoj kao Cecinoj nasljednici postali su redovita pojava. Anastasija je 2012. godine bila u vezi s Nemanjom Zaladom, sinom bivšeg golmana Partizana Radeta Zalade. Zatim je 2014. počela vezu s šest godina starijim Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića. Igrom slučaja, Anastasijin brat Veljko je u isto vrijeme bio zaručen za Kostadinovu sestru Mašu.

Proslavu su svojim prisustvom uveličale brojne renomirane estradne zvijezde među kojima Zorica Brunclik, Kemiš, Ace Pejović, Saša Matić, Saša Vidić, Ognjena i Danijela Amidžić, Marina Tucaković, Ilda Šaulić, Viki Miljković i Marijana Mateus koja je doputovala direktno iz Londona. . Kao sentimentalnu gestu Anastasijina majka poklonila joj je naušnice koje je njezin otac pomno odabrao za nju prilikom rođenja.

  • Lagana kampanja pod nazivom “Kupnja poklona za Anastasijino punoljetstvo” postala je popularna na društvenim mrežama i privukla oko 80.000 sudionika. U proljeće 2021. domaći tabloidi raspisali su vijest o Anastasijinoj ljubavnoj vezi s biznismenom Đorđem Kuljićem. Ovog Novosađanina, školovanog u Americi, ranije su povezivali s Anjom Valente, Pixijem, kćerkom Dragana Stojkovića, te starletom Stanijom Dobrojević i manekenkom Sofijom Milošević.