Tokom ekstravagantne proslave 18. rođendana ćerke Ace Pejovića, prisustvo voljene televizijske glumice i njenog supruga Veljka bilo je zaista izuzetno. Među morem renomiranih pojedinaca, domaćica je bez napora očarala publiku svojim besprijekornim ukusom za modu i aurom nepokolebljivog samopouzdanja, služeći kao amblematična reprezentacija izdržljive i ostvarene žene.

Porodica Pejović dala je sve od sebe da proslavi značajan 18. rođendan svoje voljene mlade rođake Ive. Događaj je bio velika stvar, a uvaženi gosti iz različitih industrija kao što su muzika, politika i sport uveličali su ovu priliku. Vrhunac emisije nesumnjivo je bio senzacionalan nastup proslavljene pevačice Aleksandre Prijović.

Scenu su dodatno krasile i druge zapažene ličnosti među kojima su Saša Matić, Ivica Dačić, Branko Ružić, Saša Popović, Dejan Tomašević u pratnji supruge Jelene i Predrag Peđa Mijatović u pratnji supruge Anete, između mnogih drugih. Skup su ulepšala i brojna televizijska lica, ali je Aleksandra Gudelj svojim izgledom koji oduzima dah zaista plijenila pažnju svih. Uz supruga Veljka pored sebe, Aleksandra je odisala lakom elegancijom u roze mini haljini koja je crpila inspiraciju iz modnih trendova osamdesetih. Dok je krasila srpske televizijske ekrane, bilo je nesporno da se istakla kao jedna od najistaknutijih žena u ovoj industriji.

Veza između Aleksandre i Veljka, podjednako modernog pojedinca u plavoj košulji i kariranom sakou, ojačana je njihovim blaženim brakom koji traje nekoliko godina. Zajedno su blagosloveni sa troje prelepe dece, a to su Milijan, Damjan i Emilija. Zadivljujući detalj koji se pojavio tokom prezentacije bila je Aleksandrina duboko ukorenjena želja za velikom porodicom, jer bi joj to pružilo dovoljno mogućnosti da istražuje svoje kulinarsko umeće u kuhinji, eksperimentišući sa mnoštvom ukusnih recepata.