Dario Rokvić je široj javnosti poznatiji kao vanbračni sin Marinka Rokvića, dobio je očevo prezime iako ga je majka radolia vanbračno i Marinko se nikada s njom nije vjenčao.Dario  živi u Kanadi i tamo je zasnovao svoju  porodicu, ali se ne odvaja od ostalih sinova Marinka i njegove supruge Slavice. Uz to, Marinko Rokvić je imao i treću snaju po imenu Nađa, koja nije toliko poznata javnosti.

 

 

 

Nađa je pokojnoj pevačici poklonila dva unuka, po imenu Romeo i Mateo. U poređenju sa svojim snajama Bojanom i Sarom, Nađa je upadljivo različita. Njena mala visina i primamljiva figura čine je pravom “džepnom Venerom”. Dario Rokvić i dalje je do ušiju zaljubljen u zadivljujuću ženu smeđe kose i prodornih plavih očiju, baš kao i od samog početka. Snaha Marinka Rokvića s ponosom je uzela njegovo prezime. Trenutno odgaja njegove unuke i usađuje im važnost sjećanja na svog djeda.

 

 

 

Osim što je bio pun ljubavi za svoja dva sina, Marka i Nikolu, pevač je zadržao čvrstu vezu i sa svojim vanbračnim sinom Darijom. Dok je boravio u Kanadi, vanbračni sin Marinka Rokvića trudio se da što više vremena provede sa ocem i polubraćom, sa kojima i danas gaji duboku naklonost. Po Darijevom nedavnom dolasku u Srbiju, trojica braće su se okupila da obeleže tu priliku fotografijom koju je Nikola Rokvić podelio na svom “Instagram” nalogu. Braća su zarobljena u dvorištu svoje kuće, a Nikola je obukao kecelju, vjerovatno pripremajući obrok za porodicu. Marko i Dario su obojica viđeni sa širokim osmehom na slici.