Trenutno, Bogdana i Veljko Ražnatović, zadivljujući par, nedavno su proslavili dolazak svog najnovijeg člana porodice u aprilu mesecu, unevši ogroman talas radosti u svoje živote. Od trenutka kada je mali Krstan ušao u njihove živote, bez muke je uspevao da uhvati naklonost i obožavanje svih ukućana, postajući trenutni izvor sreće. Međutim, šarmantnom Krstanu nije trebalo dugo da pređe granice svog intimnog kruga, jer je brzo stekao široku pažnju i divljenje na brojnim društvenim mrežama, transformišući se u pravu senzaciju.

U posljednje vrijeme došlo je do značajnog porasta čina članova porodice koji željno i svesrdno dijele zadivljujuće fotografije koje ne samo da upadaju u oči, već i izazivaju iskrene reakcije šire javnosti. Uz iskrene i iskrene riječi, ova preslatka fotografija uspjela se urezati u srca nebrojenih pojedinaca, jer savršeno dočarava spokojan i spokojan san njenog voljenog Krstana. Kao rezultat toga, ova renomirana pjevačica uspješno je uzburkala val nježnih emocija među svojim vjernim fanovima, ostavljajući trajan utisak koji će nesumnjivo izdržati test vremena.

U ulozi bake, Ceca sa velikim zadovoljstvom ispunjava svoje obaveze i umeće da ih nosi. Ono što joj pričinjava neizmernu radost jeste svedočenje brojnih komplimenata upućenih mlađem unuku, koji je potomak Bogdane i Veljka Ražnatovića. Nadaleko je poznato i priznato da mali Krastan nevjerovatno podsjeća na svog starijeg brata Željka. Uz takve upadljive sličnosti, nema sumnje da će, kako budu stariji, oba dječaka posjedovati sposobnost da zarobe i ostvare trajan utjecaj na srca žena.

Kada je 17. aprila na svet došao divni Krstan, pevačica nije mogla da obuzda sreću. Bogdana je odmah po njegovom dolasku otvoreno podelila svoju radost sa medijima. Ceca je tada uzviknula: “Težak je skoro 4200 grama i dugačak 54 centimetra! On apsolutno oduzima dah i zrači gracioznošću. Ovo je zaista božanski blagoslov.