Milan Vasić, priznati glumac velikog ugleda, odabrao je Beograd za svoje mesto stanovanja zbog jakih profesionalnih veza koje je tamo stvorio. Ne samo da dobija brojne primamljive ponude za nove projekte, već ima i duboku želju da se posveti kvalitetnom vremenu sa svojim voljenim roditeljima kad god mu raspored to dozvoljava.

Vredi napomenuti da Milan često kreće na putovanja na Kosovo i Metohiju, kraj koji za njega ima ogromnu sentimentalnu vrednost, s obzirom da je upravo to mesto gde je prvi put svojim prisustvom ulepšao ovaj svet. Milan je izazvao talase u medijima zbog svojih ogromnih napora u pružanju pomoći lokalnim građanima nakon razorne tragedije koja je rezultirala gubitkom nebrojenih života.

Ono što Milana izdvaja je njegova duboka povezanost sa Kosovskom Kamenicom, njegovim rodnim mestom, gde često posećuje svoje roditelje koji žive u obližnjem selu Gnjilanu u Velikom Ropotovu. Prelazeći iz generacije u generaciju, Milan se aktivno uključuje u održavanje njihove porodične kuće predaka, a istovremeno odvaja vrijeme za istraživanje obližnjih manastira i uživanje u prirodnim ljepotama ovog kraja koje oduzimaju dah. Štaviše, Milan gaji duboko poštovanje prema običajima i tradiciji koji su ekskluzivni za ovu oblast.

Kosovo, poznato po svojim značajnim verskim svetištima, ima ogroman značaj za Milana i njegovu porodicu, što ih je podstaklo da redovno posećuju ova sveta mesta. Milanova saradnja sa bendom Dejana Petrovića za pesmu „Ja sam dečko sa Kosova“ duboko odjekuje njemu, jer ističe njegove korene i duboku povezanost njegove porodice sa ovim krajevima. Milan je nedavno osvojio svoje pratioce na Instagramu mnoštvom nesvakidašnjih anegdota, ostavljajući ih u čudu.