Novak i Jelena Đoković izražavaju svoju strast prema izvanrednoj muzici, te su sa divljenjem posetili čuvenog srpskog pevača Željka Samardžića kako bi mu iskazali duboko poštovanje. Samardžić, jedan od najcenjenijih domaćih izvođača, održao je prvi u seriji novogodišnjih koncerata, a uz njega je uživala njegova porodica, uključujući suprugu Maju i njihove unuke.

Najpre smo imali priliku videti pevača u društvu najmlađih članova svoje porodice, tačnije unuka, koji su zajedno s bakom i dekom pozirali na crvenom tepihu. Pevač nije propuštao priliku da drži u rukama svoju mezimicu, najmlađu unuku staru oko dve godine. Željko je, zatim, na konferenciji za medije podelio detalje o svojoj dugogodišnjoj vezi s najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom.

“Imali smo priliku da se družimo u februaru, kada su iznenada došli u Novi Sad. Jelena se javila i izrazila žaljenje što nisu mogli ostati duže, s obzirom na njihove brojne obaveze. To je bilo ogromno iznenađenje za mene. Zamislite me u garderobi, zauzet oblačenjem, kada neko kuca na vrata. Otvorio sam vrata, a tamo su stajali Jelena i Novak s osmehom na licima. Naravno, odmah smo se srdačno pozdravili i zagrlili”, delio je Samardžić svoje utiske o poseti poznatog teniskog para.

Na konferenciji za medije, Željko je podelio detalje o svojim susretima s najboljim srpskim teniserom, Novakom Đokovićem, i njegovom suprugom Jelenom. Pevač je izrazio razumevanje za njihov zauzet raspored i obaveze, pružajući im puno poštovanje. Posebno je naglasio prijatno iznenađenje koje je doživeo kada su se Đokovići pojavili u Novom Sadu tokom februara, pruživši mu podršku na jednom od njegovih nastupa. Željko je opisao trenutak kada je Jelena i Novak kucao na vrata njegove garderobe, stvarajući topao trenutak zagrljaja i osmeha.

Novak i Jelena došli su pravo na vrata Željku Samardžiću