U središtu pozornosti medija nedavno se našao svima dobro poznati folk pjevač Haris Džinović, čija je odluka da prekine brak s poznatom dizajnericom Melinom Džinović izazvala veliku pozornost jer je njihova veza u javnosti ocijenjena kao jedna od najskladnijih. Slavni par do sada je šutio o svom prekidu, ostavljajući prostora za brojna nagađanja i glasine, ali Haris se nedavno pojavio na Jahorini, gdje je u hotelu “Vučko” održao zadivljujući nastup povodom 40. godišnjice Olimpijskih igara.

Prije druženja s publikom, smjestio se ispred kamere i iskreno se osvrnuo na izazove s kojima se nedavno suočio, istaknuvši kako se uspješno nosio s brojnim glasinama koje okružuju njegov brak. Izražavajući osjećaj ugode, pjevačica s televizije “K1” podijelila je svoje viđenje. Naglasili su da je samo deset posto onoga što se izvještava točno, a većinu izmišljaju novinari u svojim uredima. Pjevačicu je posebno razveselila fraza “izvor blizak obitelji”. Potaknuli su izravnu komunikaciju, navodeći da će, ako ih netko nazove i raspita se o njihovoj situaciji, dati točne informacije. Pjevaču je bilo važno da se istina razumije bez ikakvih osobnih predrasuda ili unaprijed stvorenih stavova.

Unatoč novinarima koji ispred njegove vile na Senjaku nestrpljivo čekaju komentar, pjevač vjeruje da je njihov trud uzaludan jer on nema što skrivati, niti se bavi sumnjivim poslovima; samouvjereno se nosi s ponosom. Pjevačica je samouvjereno izjavila da oni jednostavno sjednu u auto i voze se, dok drugi možda odluče ostati besposleni po nekoliko dana. Izrazili su kako nemaju razloga za brigu i brigu, jer nemaju što skrivati ​​ili čega se sramiti. Uzdignute glave istaknuli su kako nema nikakvog problema ili problema. Na iznenađujući način, poznata modna dizajnerica odlučila je iskreno progovoriti o svom odnosu sa znatno starijim suprugom, a otkrila je i detalje o svom prošlom životu prije njihovog susreta.

U Melininim riječima medijima, rekla je da je svu svoju pažnju posvetila akademiji, odmoru i ocjenjivanju dok nije srela Harija. Imala je duboku naklonost prema obiteljskim okupljanjima, zadivljujućim filmovima i književnosti. No, sve se promijenilo kada je napunila dvadeset dvije godine i stupila u brak s Harijem, nakon čega je postala majka. Trenutačno uživa u životu koji nije ograničen ograničenjima, tražeći Harijev savjet o svim pitanjima, čak i o zabavnoj ideji traženja dopuštenja za izlazak. Melina vodi život koji je Hari omogućio, život kakvom se samo može težiti. Na veliko zaprepaštenje onih oko nje, Melina je otvoreno priznala da se borila s osjećajima ljubomore tijekom prve tri godine braka, dok je također priznala da je aktivno progonila i pratila Harisa.

Priznala je da se ponašala kao pravi psihopat, izražavajući svoj trenutni sram jer ga je neumoljivo progonila u prvim godinama njihova braka. Priznala je da je pomno pregledavala njegove telefone i kreditne kartice, kao i da je postavljala lukava pitanja koja je on smatrao zabavnima, cijelo vrijeme vjerujući da je iznimno pametna. Međutim, sada shvaća da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu. Unatoč tome što tijekom tri godine nije otkrila nikakve dokaze o nevjeri, donijela je svjesnu odluku prestati s tim radnjama, što je rezultiralo raspršivanjem njezine ljubomore. Nakon što su njegovali emotivnu vezu od 2002. i zajedno podigli dvoje djece, sina po imenu Kan i kćer po imenu Đina, napokon su izmijenili zavjete i vjenčali se 12 godina kasnije. Nakon perioda poteškoća u vezi, Melina i Haris Džinović donijeli su zajedničku odluku o razvodu. U interesu sebe i svoje djece, odabrali su ovaj put. Haris se već preselio iz njihove vile na Senjaku, dok je Melina ostala tamo s djecom. Brakorazvodna parnica je trenutno u tijeku, a podjela imovine bit će određena naknadno, otkrio je za Pink.rs pouzdan izvor blizak obitelji Džinović.