Bobo Živojinović, rođen u Beogradu, Srbija 23. svibnja 1963. godine, nije samo poznati srpski sportaš i bivši tenisač već i suprug cijenjene pjevačice Lepe Brene. Poznat po svojim uspjesima u svijetu tenisa, Živojinovićeva karijera je nadaleko priznata. Osobito je zablistao kao član jugoslavenske reprezentacije, osiguravši pobjedu u prestižnom Davis Cupu ne jednom, već dvaput, 1988. i 1989.

 

Osim toga, Živojinović je pokazao svoje vještine na velikoj pozornici Wimbledona 1986., stigavši ​​do finala u muškoj konkurenciji. parovi uz Gorana Ivaniševića. Tijekom svoje karijere također je trijumfirao na brojnim ATP turnirima, dodatno učvrstivši svoje naslijeđe u sportu. Nakon povlačenja iz profesionalnog tenisa, Bob Živojinović je nastavio biti istaknuta osoba u javnosti, ali u drugom ulozi kao suprug poznate pjevačice Lepe Brene. Par je izmijenio zavjete 1991. i od tada je postao jedan od najpriznatijih dvojaca u industriji zabave.

Bob i Lepa Brena stekli su priznanje za svoju blaženu i skladnu zajednicu, često udružujući snage kako bi sudjelovali u raznim društvenim okupljanjima i filantropskim pothvatima. Bob Živojinović i dalje je relativno nepoznata javna osoba, jer su ga život izvan tenisa i brak s Lepom Brenom veći dio života držali daleko od medija i očiju javnosti. Usprkos tome, njegovo je ime i dalje dobro poznato u svijetu sporta, posebice na području bivše Jugoslavije, zahvaljujući njegovim izvanrednim postignućima na polju tenisa.

 

Ono čega možda niste svjesni je da su sinovi Brene i Bobe Živojinovića ne samo ugledni pojedinci, već posjeduju i kvalitete vrijedne divljenja. Iako mnogi prate živote sinova Brene i Bobe Živojinovića od početka njihovih karijera, neke će možda iznenaditi da ovo troje ljudi zapravo imaju srednja imena. U skladu sa zakonom Sjedinjenih Američkih Država, sva djeca rođena u zemlji moraju imati srednje ime navedeno na službenim dokumentima. Stoga se Brenini i Bobini sinovi službeno vode kao Stefan Emerald Živojinović i Viktor Ernest Živojinović.

 

Stefan, koji je rođen u New Yorku, i Viktor, koji je rođen u Miamiju, obojica imaju srednja imena kao i svaki drugi američki građanin. Međutim, Stefan je napomenuo da ne vidi potrebu da javno objavljuje svoje srednje ime. Sinovi Brene i Bobe Živojinovića danas su vrlo cijenjeni i uspješni pojedinci, a njihova dosadašnja postignuća izgrađena su na poznatom prezimenu. Odlomak: ‒ Nikada se prije nikome nisam predstavio na takav način. Zamislite, pružim ruku i kažem: “Pozdrav, ja sam Emerald.”

 

Reakcija drugih bi sigurno bila zbunjenost. Iako je to moje ime, slično Stefanovom, ne doživljavam ga na isti način. To je dosta neuobičajeno”, objasnio je Brenin najstariji sin. Inače, Emerald ima poseban značaj u engleskom jeziku jer se odnosi na istoimeni dragocjeni kamen.‒ Moja majka je umjetnica i željela je da naša imena imaju poseban zvuk.Smaragd evocira sliku prelijepe tirkizne boje.Kad razmišljam o njemu utjehu nalazim u svom imenu.Bobin sin iz prethodnog braka također ima dva imena,iako to nije običaj u Beogradu gdje je bio Rođen. Zove se Filip Branislav, Bobin prvenac, a svi ga znate kao Prijinog muža, Filipa Živojinovića. ‒ Filip je dobio ime po dedi po ocu. Ime mu je prijatno, prirodno mu dolazi”, našalio se Stefan, kao i ranije napisano, “Zdravo!”