Tokom svog putovanja, Marko i Adriana su pokazali hvale vrijedan nivo zrelosti i otpornosti, dajući prednost dobrobiti i sreći svoje djece iznad svega. Uprkos potencijalnoj pojavi takve situacije, ona na sreću nije dostigla taj nivo ozbiljnosti. Umjesto toga, svaki pojedinac uključen u scenarij odlučio je slijediti svoje odvojene puteve.

Međutim, dotična manekenka je odabrala drugačiji put i krenula na put osnivanja porodice sa Andreom Lemersom, ponovo se potpuno uronivši u ispunjavajuću ulogu majčinstva. Ovaj put je radosno dočekala dolazak sina po imenu Cijana. Uprkos izazovima koje su joj život i bračne okolnosti predstavljale, manekenka je ostala odlučna i nepokolebljiva u posvećenosti ćerkama iz prethodnog braka. Njih je njegovala i odgajala do maksimuma svojih mogućnosti.

Zapravo, otvoreno je izrazila da joj djeca služe kao glavni izvor motivacije i inspiracije, ističući dubok uticaj koji imaju na njen život. Nakon nedavnog događaja koji je vodila svetski poznata pevačica Kejti Peri, Lima, jedna od Jarićevih ćerki, iznela je svoja razmišljanja i zahvalila se na pozivu. Takođe je otkrila da joj je to iskustvo bilo neverovatno prijatno i prijatno. Posmatrajući zadivljujuće fotografije, ne može se poreći da su ćerke Marka Jarića i Adrijane Lime doživjele izuzetno ugodan i nezaboravan provod. Važno je priznati da je atmosfera bila ispunjena harmonijom i zadovoljstvom, jer se činilo da su svi prisutni pojedinci u savršenom skladu.

Štaviše, evidentno je da Valentina i Sijena dijele izuzetnu vezu sa svojim očuhom, njegujući topao i prijateljski odnos. Ove tinejdžerke nesumnjivo su plijenile pažnju svih prisutnih svojim besprijekornim smislom za modu i stilom bez premca, koji je nesumnjivo naslijeđen od njihove zadivljujuće majke. Jednoglasno je zaključeno da su djevojčice apsolutno oduzimale dah, a ipak njihovu neospornu i neodoljivu sličnost sa njihovim ocem košarkaškom zvijezdom nije bilo moguće previdjeti.