Životna priča Suzane Vasić iz Brčkog zaista je nevjerovatna i inspirisala je mnoge mlade ljude da nikada ne trebaju odustajati od svojih snova, jer je i ona sama dokaz da je u životu moguće postići apsolutno sve. Kako je objasnila za medije, s nepunih 8 godina našla se usred ratnog haosa u Bosni i bila je jedna od rijetkih sretnika koji su iz njega izašli kao pobjednici. Nesvjesna nadolazeće opasnosti, jednoga dana je izašla van skloništa, a u tom trenutku je pala grana koja je eksplodirala i oštetila njeno oko, ali ipak je nekim čudom uspjela preživjeti. 

Tijekom razigranog poslijepodneva s drugom djecom dogodila se tragedija kada je neočekivano pala granata, što je rezultiralo gubitkom jednog oka. Sjećanja na taj sudbonosni trenutak ostala su živa u mojim mislima. Kao i kod svakog djeteta, bilo je trenutaka bezbrižne radosti i mira, nakon kojih je uslijedila prilika da se izađe vani i uključi u razigrane aktivnosti. Nažalost, moj prijatelj i ja smo oboje ozlijeđeni u incidentu. Ovo je Suzana rekla tokom gostovanja na “Pink TV” u gostima kod Jovane Jeremić.

Godine 1993. Suzana je brzo premještena u Beograd, gdje ju je dočekala ugledna skupina specijalista, među kojima je bio i jedan ruski oftalmolog. Nakon što sam brzo premještena u Beograd, dočekala me visokostručna skupina medicinskih stručnjaka. Urađene su mi tri značajne operacije. Prema liječnicima, za dlaku sam izbjegao gubitak oka za samo milimetar. Slično tome, bio sam samo milimetar od toga da izađem neozlijeđen, ali i opasno blizu da u trenu izgubim život. Suzana je ovim riječima prepričala svoje iskustvo.

Nakon pola godine provedene u bolnici, pa cijele godine, konačno sam dobila protezu koja će mi pomoći. Pohađajući školu zavezanih očiju, iskusila sam nefiltriranu okrutnost djece koja nisu svjesna utjecaja svojih riječi. Kao djevojčici, to mi je nanijelo značajnu bol. Ipak, kako je vrijeme prolazilo i posvetila sam se osobnom razvoju, stekla sam duboko razumijevanje vlastite vrijednosti i znanja. Iako je povlačenje u tamu možda bio najjednostavniji put, odbio sam se prepustiti toj sudbini.

Suzana je otkrila kako je tijekom sudjelovanja na izboru za miss doživjela diskvalifikaciju u drugom krugu zbog svoje iskrenosti. Hrabro je otkrila da je u ratu izgubila oko, što joj je predstavljalo izazov za nastup. Odbacivanje koje je doživjela navelo ju je na preispitivanje vlastite vrijednosti, jer nije mogla shvatiti da je otpuštena na tako bezdušan način. Međutim, ovaj neuspjeh postao je pokretačka snaga njezine odlučnosti da ustraje i nastavi ići naprijed.

  • Unatoč kritikama i sumnjama u svoje sposobnosti, Suzana, vješta kozmetičarka, neustrašivo je slijedila svoj san o otvaranju uspješnog kozmetičkog salona. Unatoč tome što je označena kao slaba, dokazala je svojim klevetnicima da su bili u krivu i ustrajala odlučnošću lavice, postigavši ​​zavidan uspjeh u svom poslu.

Suzana kaže da su joj najizazovniji trenuci u kojima ju je društvo degradiralo. Iznenađujuće, ti su slučajevi bili još bolniji od trenutka kada je pretrpjela fizičke rane. Međutim, ono što je istinski osnažilo Suzanu i izdiglo je iznad svega je njezina predanost samousavršavanju i profesionalnim naporima, koji su joj omogućili da otkrije svoj pravi potencijal uspješne žene.

Nakon što je godine posvetila osobnom razvoju, Suzana je nedavno dospjela na naslovnice bh. medija otvaranjem svog salona u kojem predstavlja svoje inovativne tehnike za održavanje ljepote i mladolikog izgleda. Od trenutka kada sam stupio u radnu snagu, moj cilj je uvijek bio unijeti svjež i jedinstven pristup svom poslu. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo rada sa ženama i muškarcima, prioritet mi je bio slušati njihove potrebe i želje. Kroz ovu predanost i strast rođena je linija za njegu kože “VS Care”.

Ova linija pravi je dokaz ljubavi koju gajim prema svojoj struci, a koja traje već sedam godina. Uvijek mi je bilo u fokusu pružiti svojim klijentima vrhunsku kvalitetu i ostati ispred krivulje u pogledu inovacija. Ne samo da “VS studio” nudi vrhunske proizvode koji su se nedavno pojavili na svjetskom tržištu i stekli popularnost među holivudskim slavnim osobama, već nudi i niz proizvoda za njegu lica i tijela koji će zajamčeno osvojiti svakoga tko ih isproba. Suzana, idejni tvorac svega, s nama je podijelila svoje oduševljenje ovim pothvatom.