Bojana Stamenov je prošla kroz impresivnu transformaciju, gubeći više od 70 kilograma nakon što je dostigla težinu od 185 kilograma. Glavni motiv za ovu promenu bio je njen zdravstveni problem – povišen šećer koji je uzrokovao probleme sa vidom i ozbiljno ugrozio njeno zdravlje.IMALA JE 185 KILOGRAMA, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA! Bojana Stamenov novom fotkom iz teretane oduševila izgledom (FOTO)

Svestan svojih zdravstvenih problema, Bojana je odlučila da potraži medicinsku pomoć i promeni svoje navike. Kako bi se pripremila za operaciju, koja je uključivala smanjenje želuca, morala je da izgubi težinu i sredi svoje zdravstveno stanje. Kombinujući dijetu, vežbanje i psihološku podršku, Bojana je postigla impresivne rezultate.

Njena transformacija nije samo fizička, već je uticala i na njeno psihičko stanje. Kroz svoju priču, ona inspiriše druge ljude da se pozabave svojim zdravljem i da preduzmu korake ka promeni.

Bojana je pokazala hrabrost i odlučnost u suočavanju sa izazovima koje je donela gojaznost, a njen primer služi kao podsticaj mnogima koji se bore sa sličnim problemima.

Njeno iskustvo može biti inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima i pokazuje da je moguće postići značajne rezultate uz pravilan pristup, podršku stručnjaka i ličnu posvećenost. Osim fizičke transformacije, Bojana je naglasila i pozitivne promene u svom psihičkom stanju nakon gubitka težine.