Željko Joksimović, renomirani pjevač, u sretnom je braku s Jovanom Joksimović. Zajedno su ponosni roditelji kćerkica Ane i Srne, kao i sina Koste. Osim toga, Željko iz prethodnog braka s Vesnom ima kćerku Minu. Iako se Vesna radije drži povučeno i ne istupa u javnosti, prilično je aktivna na društvenim mrežama. Zbog majčine sklonosti privatnosti, Mina rijetko objavljuje svoje fotografije.

 

  • Ipak, nekoliko fotografija koje su podijeljene otkriva nevjerojatnu sličnost između Mine i njene majke Vesne. Rijetkost je da Željko Joksimović priča o svojoj prvoj supruzi, iako je naveo da su u jakoj vezi. Naglasio je da Vesna, majka njegovog djeteta, ima posebno mjesto u njegovom životu, te bi bilo žalosno da je drugačije. Zapravo, nikada se nisu istinski rastali. Svakodnevno komuniciraju, a njihov odnos je odličan, navodi pjevačica. Pojasnio je da ne može jednostavno biti njezin prijatelj ili majka; umjesto toga, on može biti prijatelj i stalna prisutnost za sve što joj zatreba. Često dolazi do zabune oko uloga, ali Jovana je istakla da Mina, njihovo dijete, ima tu sreću da i majka i tata imaju divne roditelje.

Mina se smatra članom njihove obitelji te je jednako voljena i pažena u oba kućanstva. Dok neki možda traže senzacionalizam, u njihovoj situaciji, tvrdi voditeljica, toga nema. Rođen 20. travnja 1972. u Beogradu, Srbija, Željko Joksimović vrlo je hvaljeni srpski pjevač, tekstopisac, skladatelj i producent. Njegov izvanredan talent i golemi uspjeh učinili su ga jednim od najpoznatijih glazbenika s Balkana, osvajajući publiku diljem svijeta svojim hitovima na vrhu ljestvica.

 

  • Joksimović je u mladosti krenuo na svoj glazbeni put pokazujući svoje umijeće sviranja klavira i skladanja svojih početnih skladbi. U nastavku studija na glazbenoj akademiji postiže zapažene uspjehe sudjelujući na brojnim festivalima i natjecanjima, ostvarujući pohvale i pohvale za svoj izniman talent. Željko Joksimović postao je prava zvijezda 2004. godine kada je ponosno predstavljao Srbiju na natjecanju za pjesmu Eurovizije, osvojivši publiku svojom očaravajućom izvedbom pjesme “Lane moje”. Ova iznimna pjesma ne samo da je Joksimoviću osigurala izvanredno drugo mjesto, već se vinula i postala jedna od najtrijumfalnijih himni Eurovizije ikada snimljenih.

Nakon ovog nevjerojatnog postignuća, Joksimovićeva popularnost naglo je porasla i postala je jedan od najtraženijih umjetnika na Balkanu i šire. Joksimovićev glazbeni stil spoj je popa, folka i tradicionalne balkanske glazbe. Poznat je po svojoj jedinstvenoj glasovnoj boji, majstorskim glasovirskim vještinama i talentu za stvaranje zadivljujućih melodija.

 

  • U njegovom repertoaru nalaze se pjesme s vrha top ljestvica kao što su “Back to back”, “Lane moje”, “To nije ljubav”, “Devojka” i brojne druge zapažene skladbe. Osim uspješne solo karijere, Joksimović se proslavio svojim doprinosom kao skladatelj i producent kolegama umjetnicima. Njegove skladbe dobile su višestruke pohvale i priznanja, čime je učvrstio svoj status jednog od najtraženijih suradnika na balkanskoj glazbenoj sceni. Utjecaj Željka Joksimovića na glazbenu industriju bio je dubok, a njegova reputacija nadilazi njegove glazbene sposobnosti. Prepoznat je po svojim filantropskim nastojanjima i nepokolebljivoj podršci brojnim dobrotvornim ciljevima. Kao istaknuta osoba balkanske glazbene scene, Joksimović je tijekom godina učvrstio svoju poziciju ključnog influencera.