U današnje vrijeme pjevačica Marina Živković prekinula je pjevačku karijeru, a pojavili su se opsežni izvještaji koji upućuju na to da se preobratila. Tijekom 1990-ih Marina Živković dominirala je glazbenom industrijom svojim moćnim vokalom i zadivljujućim izvedbama. Jedan poseban događaj koji je privukao pozornost bio je kada je neustrašivo pjevala dok je svjedočila tragičnoj smrti čovjeka pred svojim očima.

  • Kružile su glasine da se preobratila i nakon toga nestala iz javnosti. Unatoč golemoj popularnosti, na vrhuncu uspjeha donijela je hrabru odluku da se udalji od svjetla reflektora. Prijelaz s njezine glazbene karijere na šamanizam je zadivljujući pomak, posebno s obzirom na njezino kasnije sudjelovanje u sekti Hare Krišna nakon što je prestala pjevati.

Postoji opsežna dokumentacija koja ukazuje na njezino odstupanje od pravoslavlja i prihvaćanje šamanizma. U emisiji 20. vek iznijela je svoje viđenje dostizanja vrhunca uspjeha, kazavši kako na toj visini izazovi prestaju postojati. Kao netko tko napreduje u izazovima, uživala je u nagradama svog napornog rada, prepuštajući se društvenim interakcijama i istraživanju svijeta.

  • U svojim bi raspravama često ulazila u temu šamanizma, ističući kako joj je donio neizmjernu radost i duboko razumijevanje srži života. Duboko me zanima šamanizam i veza s dušom. To je za mene način života, a specijalizirao sam se za čitanje duše. Jednostavnim gledanjem u nečije oči, mogu energetski “raditi” s njima. Dok neki ove prakse mogu odbaciti kao šalu, svaka izgovorena riječ nosi energiju koja ostaje u eteru bez raspadanja.

Nije ni čudo što se nalazimo u određenim situacijama, ali ne prepoznajemo utjecaj naših nepromišljenih riječi na one koji su bolesni. Osobno, nalazim ispunjenje u svom životu kao žena i umjetnica, radeći zajedno sa svojim prijateljicama i sestrama u mreži salona. Naš fokus je na stvaranju organskih anticelulitnih krema koristeći prirodne sastojke. Važno je napomenuti da je tada pojasnila svoj stav i opovrgla sve glasine o promjeni vjere ili imena. – To je netočno. Nisam siguran…

  • Kako netko može prakticirati bijelu magiju? Jedna je novinska publikacija prije nekoliko godina tvrdila da sam prešao na Maha mantru, ali to je potpuno netočno. Nemam nikakve veze s tim. Ne razumijem ni što to znači. Moja se vjera nije promijenila! Rođen sam i odrastao u Srbiji i nikada ne bih napustio svoju vjeru. Ovo je moj dom. Prihvaćam našu kulturu, uživam u našoj kuhinji i komuniciram na svom materinjem jeziku bez inkorporiranja stranih izraza.

 

To nema nikakve veze s mojim životom. Nakratko sam razmišljao o podizanju pravnog postupka protiv njih, ali sam odustao. Mogu pisati što god žele, sve dok imaju laskavu sliku. Tijekom jednog od njezinih nastupa dogodila se tragedija. Naime, dok je reprizirala doček iz 1999. koji je marljivo pripremala na periferiji Beograda, pred njezinim očima tragično je stradao mladić.

  • U potrazi za mirom odlučila se distancirati od javnosti i bilo kakvog oblika zabave. Marina Živković, omiljena pjevačica devedesetih, odlučila je zaključiti svoju glazbenu karijeru nakon što je izdala pet uspješnih albuma. U potrazi za mirom odlučila se distancirati od javnosti i bilo kakvog oblika zabave. Bez sumnje, jedan od najupečatljivijih trenutaka na njezinom profesionalnom putu dogodio se tijekom rekonstrukcije događaja iz 1999. godine, gdje je svoje vrijeme posvetila ispunjavanju svojih dužnosti na periferiji Beograda.

 

Tijekom nastupa Marine Živković dogodio se nesretan incident kada je smrtno stradao muškarac koji je stajao u njezinoj blizini, čime je naglo prekinuta inače vesela i bez događaja puna predstava. Marina se jednom prilikom osvrnula na glasine koje okružuju nju i njezinu navodnu transformaciju u bijelog maga. Otkrila je da je svoj fokus pomaknula prema šamanizmu i prihvaćanju esencije duše. Ovaj novootkriveni interes zaokupio je njezinu pozornost i postao značajan dio njezina života.