Glavna tema rasprave je pomirenje Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Iznenadni nestanak njihove 24-godišnje ljubavi mnoge je potaknuo na nagađanja, a oko pomirbe Dragane Mirković i Tonija Bijelića okomita je tema.

  • Krajem ožujka pjevačica se oglasila javnosti povodom raskida braka. Kao pojedinac koji je čitavu svoju egzistenciju gradio na temeljima istinoljubivosti, smatram potrebnim ispuniti svoju moralnu dužnost obraćajući se široj javnosti u ovom trenutku. Nažalost, moram podijeliti tužnu vijest da sam pokrenuo proces zakonskog okončanja svog braka. Tijekom duljeg razdoblja, veza između Tonija i mene značajno se pogoršala, što je rezultiralo trima godinama praktički odvojenog života i stanovanja u različitim kućanstvima.

Kako bih dao prednost dobrobiti svoje obitelji i iz osjećaja dužnosti koji mi je usađen tijekom odgoja, uložio sam sve napore da spasim nekoć uspješnu zajednicu koju smo imali. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, postalo je očito da naši pokušaji da nasilno održavamo nešto što je odavno prestalo funkcionirati nanose više štete našim voljenima. Dragana je teška srca donijela tešku odluku o raskidu braka, što je izazvalo spekulacije. U početku su kružile glasine da Toni ima drugu ženu, što je on žestoko opovrgao.

  • Razni mediji opširno su pisali da Toni moli Draganu za pomirenje, što je on oštro demantirao na svom Instagram profilu. Dragana Mirković, rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, slovi za jednu od najistaknutijih osoba balkanskog pop-folk žanra. S impresivnim rekordom od gotovo 10 milijuna prodanih albuma, dominirala je glazbenom scenom tijekom 80-ih i 90-ih godina, stekavši titulu jedne od najprodavanijih pjevačica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj.

Njezina popularnost nadilazi granice, što se vidi po rasprodanim koncertima u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni. Naime, ušla je u povijest kao prva srpska pjevačica koja je održala veliki solistički koncert u Turskoj. Dragana je također poznata po svojim revolucionarnim i vizualno zadivljujućim glazbenim spotovima, koji često sadrže razrađenu koreografiju. Osim glazbenih postignuća, obilježila se iu filmskoj industriji te je ponosna vlasnica televizije “DM Sat”.

  • Utjecaj Draganine karijere cijenjeni američki časopis “Billboard” usporedio je s onim ikonskih figura poput Madonne i Lady Gage. U svojoj matičnoj Srbiji hvaljena je kao “kraljica zabavne glazbe” ili “luče iz Kasidola”, što joj je poslužilo kao inspiracija za album “Luče moje” iz 2006. godine. Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, Dragana Mirković svoje je formativne godine provela u Kasidolu, pitoresknom gradiću nadomak Požarevca, kao članica šesteročlane obitelji.

Njezini najraniji susreti s glazbom sežu u djetinjstvo i djeda Dragutina koji joj je svojim vještim sviranjem harmonike usadio duboku strast prema glazbi. Već s nepunih pet godina Dragana je pokazala svoju glazbenu sposobnost svladavši svoju prvu pjesmu “Devojka sokolu zulum čila”. Nakon što je pokazala svoj talent na lokalnim natjecanjima, brzo je postala poznata, zaokupivši interes pojedinaca unutar glazbene industrije.

  • Renomirana diskografska kuća Diskos prepoznala je njezin potencijal na jednom od takvih natjecanja te joj ponudila snimanje albuma. U travnju 1984. godine njezin debitantski album, u suradnji s Novicom Uroševićem, pojavio se na policama i postigao izuzetan komercijalni uspjeh, prodan u vrtoglavih 160.000 primjeraka.