Izjave Harisa Džinovića o razvodu i danas izazivaju veliko čuđenje. Nakon 22 godine duge veze, raspala se bračna veza između Harisa i Meline Džinović. I dok se poznata modna dizajnerica suzdržala od objavljivanja, kultni pjevač Haris Džinović često gostuje u raznim emisijama otvoreno govoreći o temi razvoda.

  • Uvidi Harisa Džinovića na tu temu ne prestaju zadivljivati… Haris Džinović iznio je niz mišljenja i osjećaja u vezi s razvodom. Otvoreno je progovorio o razvodu od bivše supruge Meline, s kojom ima dvoje djece, kćer Đinu i sina Kana. Na pitanje o tome koliko mu nedostaje bivša supruga, Igor Jurić otvoreno je priznao da nije lako krenuti dalje nakon poraza, izrazivši želju da ga se oslobodi.

Povodom razvoda, Haris Džinović je rekao da je fokusiran isključivo na posao, a ne na to da mu nedostaje supruga. Naglasio je da bi ona i dalje bila uz njega, ako doista osjeća čežnju. Osobito je teško doživjeti izdaju kada ona dolazi od onih koji su vam najbliži. Haris je još jednom osjetio ubod izdaje, i to od osobe koju je najmanje očekivao. Haris Džinović također se osvrnuo na glasine o nevjeri svoje bivše supruge, ističući da su njihova djeca ta koja su otkrila istinu o njenoj nevjeri.

  • Povodom razvoda, Haris Džinović dao je zapažene izjave. Istaknuo je da je on jedini koji je dopustio sve bez ikakvih granica. Začudo, djeca su bila obaviještena dosta unaprijed, puno prije njega. Tipično, muž koji je prevaren posljednji otkrije istinu. Djeca su potpuno svjesna situacije, dok on ostaje nesvjestan zbog izbivanja iz grada. Iskreno je priznao da mu je fokus bio isključivo na teniskom terenu, a po povratku kući nije bio svjestan svih drugih događanja.

Na pitanje kako nije primijetio što se događa u životu njegove supruge, odgovorio je: Tijekom gostovanja u emisiji “In3gantno” na K1 televiziji, Haris Džinović je priznao da je nešto propustio uočiti te da se pouzdao u moralni kompas svoje partnerice. Kontroverze oko razvoda Harisa Džinovića i dalje traju, no što ako je on taj kome je u ovoj situaciji učinjena nepravda? Iako je Melina do sada šutjela, samo je pitanje vremena kada će progovoriti.

  • Haris Džinović, poznati kantautor iz Bosne i Srbije, ima istaknutu poziciju na balkanskoj glazbenoj sceni. Svojim osebujnim glasom i srčanim izvedbama Džinović je osvojio publiku ne samo u bivšoj Jugoslaviji nego i šire. Njegovo glazbeno putovanje, koje je počelo 1970-ih, ispunjeno je bezvremenskim hitovima koji su postali sinonim za narodnu glazbu. Pjesme poput “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi nedostaješ”, “Laže mješek” i “Muštuluk” samo su neki od primjera pjesama koje su se popele na top liste i koje su oblikovale njegovu karijeru.

Osim njegovih glazbenih postignuća, Džinović je cijenjen zbog svog šarma i karizme, osobina koje su mu pomogle da izgradi duboku vezu sa svojim obožavateljima. U ovom ćemo članku zadubiti u njegovu životnu priču, prateći njegove skromne početke u Sarajevu, njegov uspon u glazbenoj industriji i njegov trenutni status jednog od najcjenjenijih umjetnika u regiji. Rođen 26. rujna 1951. u Sarajevu, glavnom gradu tadašnje Jugoslavije, Haris Džinović potječe iz obitelji čiji su roditelji Muhamed i Hatidža Džinović.

  • Njegov otac, inženjer, i majka, ekonomistica, pružili su mu poticajno okruženje u kojem je odrastao. Raznolika i živa kultura Sarajeva odigrala je ključnu ulogu u oblikovanju Harisovog glazbenog putovanja, ostavljajući neizbrisiv trag u njegovoj budućoj karijeri. Glazba i sport bili su istaknuti aspekti Džinovićevih godina formiranja. Tijekom djetinjstva gajio je duboku strast prema glazbi dok je provodio dovoljno vremena s bakom i djedom.