Nada Topčagić izazvala je veliku buru u javnosti kada je otvoreno priznala da se fizički obračunala s dadilicom zaposlenom u njezinom kućanstvu. Tada ih je Nada obavijestila da je jedna od bebisiterica optužena da ju je pokrala, dok je druga odbila ostati i čuvati njenog sina tijekom Nove godine. Zbog toga je odgovornost pala na pjevačicu koja se morala fizički nositi sa situacijom.

  • Kad je moj sin Mikica imao samo sedam mjeseci, doživio sam stravičan događaj. Bio sam u srcu Kanade kad me susjed u panici nazvao. Primijetila je da su mi vrata stana širom otvorena i, na svoj užas, zatekla je Mikicu samog u krevetu kako plače. Ispostavilo se da je netko provalio i ukrao sve, uključujući i stvari namijenjene mojoj bebi. Nezamisliva je bila smjelost ovog lopova koji je bespomoćno dijete ostavio bez nadzora širom otvorenih vrata. Ovaj me incident traumatizirao i počeo sam oklijevati unajmiti bilo koju ženu da mi pomogne u brizi za mog sina. No, kako se bližila Nova godina, nije mi preostalo ništa drugo nego pronaći nekoga tko će čuvati Mikicu.

Nažalost, imao sam nasilan susret s jednim asistentom, zbog čega duboko žalim. U naletu bijesa gurnuo sam je niz stepenice, izlažući joj život opasnosti. Također sam je jako pretukao, zbog čega je izgubila svijest. Sjećanje na taj događaj urezano mi je u sjećanje kao da se dogodilo jučer. Unatoč nemiru, morao sam se pripremiti za novogodišnji nastup u Užicu, zakazan za četiri sata popodne.

  • Taman kad sam pomislila da sam našla pouzdanu dadilju, rekla mi je da ne može ispunjavati svoje obveze jer ima drugi angažman. Tijekom žestoke rasprave, uzviknuo sam joj: “Zaboravi na Novu godinu, dat ću ti sve!” Brzim pokretom pobjegla je iz stana držeći u rukama torbu punu mojih stvari. Na moje iznenađenje, otkrio sam svoje stvari smještene u njezinoj torbi. Obuzet bijesom, impulzivno sam je gurnuo niz stepenice, zbog čega se prevrnula poput bubnja. U tom trenutku nisam ni pomišljao na mogućnost da joj oduzmem život. Kasnije sam dijete poveo sa sobom u Užice na doček, zbog svađe. Senada Nada Topčagić, poznata srpska pjevačica narodne glazbe podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, osvojila je publiku hitovima poput “Jutro je”, “Treba mi tvoje rame”, “Zovem te, zovem” i ” Mihajlo, Miki, Miki.” Rođena 3. srpnja 1953. godine u Modriči, s bivšim suprugom, estradnim voditeljem Zlatkom Đorđevićem, ima sina Miroslava.

U dobi od 22 godine snimila je svoj debitantski singl. Tijekom godina izdala je ukupno 18 studijskih albuma, uz brojne singlove i kompilacije do 2004. godine. Prodavajući se između 50 i 100 tisuća primjeraka, njeni su albumi bili vrlo popularni, a svoj vokalni talent pokazala je na renomiranim glazbenim festivalima kao što su “Hit leta”, “MESAM”, “Hit parada” i “Vogošća”. Općenito je cijenjena izvođačica u području narodne glazbe. Rođena 1953. godine u Modriči, Senada Topčagić djetinjstvo je provela u selu Tarevcima, s bakom, dvije sestre i bratom, dok su joj roditelji radili u Slavoniji.

  • Iako je kratko pohađala osnovnu školu u Osijeku, vratila se u BiH i završila školovanje u Modriči, osnovnu i srednju školu, smjer kemija. U jednom je intervjuu otkrila da je još kao djevojka čuvajući stoku pjevušila i maštala o snimanju albuma i slavi. Otac ju je vodio na nastupe renomiranih pjevača, a kupio joj je i tranzistor preko kojeg je slušala živu glazbu i sevdalinke. Nakon završene srednje škole zaposlila se, ali njen interes probudila je kada je saznala da se u Modriči održava audicija za pjevače amatere. Unatoč negodovanju roditelja, odlučila je riskirati i ostvariti svoj san da postane pjevačica. Unatoč razočaravajućem sedmom mjestu na audiciji, organizatori iz Beograda nisu se obeshrabrili. Žika Radenković, renomirani aranžer i instrumentalist iz Knjaževca, uvidio je neiskorišteni potencijal Nadinog glasa te ju je pozvao da dođe u Beograd. U dobi od 18 godina krenula je na put dominacije glazbenom scenom u Jugoslaviji.