Svojim optimizmom koji plijeni i nježnim crtama lica voditeljica Sanja Marinković oduvijek je odisala mladenačkom aurom. U sferi voditeljstva krenula je u mladosti i sada je jedna od najpoznatijih televizijskih osoba u zemlji.

Sanja Marinković učinkovito iskorištava dostignuća moderne medicine i kozmetologije u suvremenom društvu koje veliki naglasak stavlja na fizički izgled. Uz pažljiv odabir proizvoda, Marinković također daje prioritet zdravoj prehrani i održava dosljednu rutinu vježbanja. Sanja je stekla reputaciju svojom dobro zategnutom tjelesnom tjelesnošću i jednostavnom ljepotom, zbog čega joj zavide brojne žene. Često se zalaže za zdravu prehranu, što ju je dovelo do razvoja uspješnog programa detoksikacije koji je pomogao nebrojenim ženama u skidanju neželjene težine.

S obzirom na prirodu njezine profesije koja zahtijeva čestu upotrebu teške scenske šminke, rijetko smo Sanju Marinković u javnosti mogli vidjeti bez imalo šminke. Bez obzira na sve, odlučila je otkriti svoj izgled kako se bliži šezdesetoj godini prije nego što se pozornost usmjeri na nju. Da se nema razloga sramiti i s pravom nosi titulu jedne od najbesprijekornije dotjeranih žena, dokazuje i slika koju je podijelila na svom Instagram profilu, ponosno je pokazujući svojim brojnim pratiteljima. Neposredno prije početka showa, Sanja Marinković je nenašminkana samouvjereno okinula više selfija ispred ogledala i bez muke ih podijelila na spomenutoj društvenoj platformi.

Sanja je izazvala golemu pozornost natpisom uz fotografiju “Bez šminke. Ravno iz kreveta u studio”. Lice Sanje Marinković odražava godine brižljive njege, što dokazuje gotovo nepostojanje bora. Brojnim poznatim ženama potrebna je znatna količina samouvjerenosti i hrabrosti da se predstave na potpuno neuljepšan način. No, cijenjena voditeljica pokazala je da to nije zabrinjavajuće, a njezini vjerni obožavatelji reagirali su s neizmjernim veseljem. Ključno je da žene daju prioritet održavanju zdravlja svog tijela i lica počevši od tinejdžerskih godina kako bi izbjegle buduća žaljenja u svojim tridesetima ili četrdesetima. Kada govorimo o konceptu njege, on obuhvaća i unutarnje blagostanje kroz hranjive prehrambene navike i redovitu tjelesnu vježbu. Važno je napomenuti da pretjerana konzumacija šećera i štetnih tvari može vidljivo utjecati na izgled lica.

Važnost njege kože uvelike varira između osamnaeste i četrdesete godine. Kao netko u četrdesetima, ne mogu zamisliti početak dana bez nužne primjene kreme za područje oko očiju koja se bori protiv bora, kao i losiona protiv starenja za lice i tijelo. Odlučujem se za proizvode koji posjeduju izvanrednu sposobnost dubinskog vlaženja i pomlađivanja kože, uklanjajući sve nesavršenosti koje mogu biti prisutne. Dodatno, ovi proizvodi nude zaštitni SPF faktor 15, učinkovito štiteći kožu od štetnih oštećenja od sunca. Štoviše, učinkovito odgađaju proces starenja i sprječavaju nastanak bora”, podijelila je cijenjena televizijska voditeljica. Karijeru je započela 1966. godine na Radio-televiziji Srbije, sudjelujući u mnoštvu informativno-zabavnih emisija i vodeći Jutarnji program.

Nakon toga prelazi na kanal “YU info”, gdje preuzima uloge dizajnera, urednika i voditelja emisije “Magazin IN”. Uslijedila je pozicija na televiziji “Politika”, a od maja 2000. Sanja je cijenjena voditeljka vlastite emisije na televiziji “Pink”. Naime, “Magazin IN” slovi za jednu od najgledanijih emisija u regiji. Sanja je u svom studiju imala privilegiju ugostiti brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta, glume, glazbe, novinarstva, politike i dr. Osim toga, gledatelji je mogu prepoznati kao sudionicu emisija poput “Sve za ljubav” i “Bračnog suca”. Sanja je do sada napisala i dvije knjige – “Moja tajna: Ljubav, vježbanje, kuhanje” i “Moja mjera sreće” – koje služe kao sveobuhvatni vodiči za radosan i uspješan život. Potonja publikacija isprepliće njezina osobna iskustva s onima koje dijele njezini sugovornici, koji se bave temama koje obuhvaćaju ljubav, sreću, bračni život, odgoj djece i više od toga.