Otkako je popularna estradna zvijezda Goca Tržan ušla u drugi brak, nadaleko se zna za njenu želju da po drugi put postane majka, prvenstveno zbog toga što je o tome do sada nekoliko puta javno govorila. Međutim, zbog njene dobi, ta težnja ostaje poprilično nedostižna.

Srbijanski mediji opširno su se bavili psihičkim izazovima s kojima se susrela kao posljedicom nemogućnosti začeća. Goca Tržan se dugi niz godina neustrašivo suočavala i pobjeđivala sa svojim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem raznim nedaćama, a neizmjerno je zadovoljstvo izvlačila otvoreno razgovarajući o tim preprekama s njihovim vjernim simpatizerima. Iskreno govoreći, bilo je trenutaka kada se borila da u potpunosti shvati koncept. Nakon nedavnog intervjua, tijekom kojeg je otvoreno govorila o razočarenjima neuspjelim pokušajima in vitro oplodnje, dala je čvrstu izjavu da više nije zainteresirana za trudnoću. Unatoč svojoj dubokoj čežnji da svom mužu podari dijete, odlučila je odbaciti te brige.

Žene se i dan danas živo sjećaju riječi iz srca koje je izgovorio njen suprug, a koje je Goca kasnije podijelila s novinarima. Rekao je da za njega nije bitno hoće li imati zajedničku biološku djecu jer Lenu, Gocinu kćerku iz prethodnog braka, već smatra svojom. Shvaćao je da će se Lena jednog dana sama odvažiti i vjerovao je da su njihova veza i ljubav koju dijele svakodnevno jednako značajni kao i svaka biološka veza. Iznad svega, najvažnije mu je bilo imati nju uz sebe. Postupci bivše bubnjarice protumačeni su kao simbol solidarnosti sa ženama koje se susreću sa sličnim preprekama kao Goca. Njezina otvorenost osobnih iskustava u medijima motivirala je nebrojene pojedince na hrabre i odlučne akcije, baš kao što je pjevačica i namjeravala. Borba Goce Tržan s neplodnošću ne samo da je poslužila kao inspiracija drugim parovima da istraže alternativne mogućnosti, već ju je potaknula da pronađe utjehu u supružniku koji joj je pruža podršku i prigrli mogućnost drugačijeg ishoda u danima koji su pred nama.

Sudjelovanje na Berlinskom filmskom festivalu predstavlja jedinstvenu priliku. Ove je godine s velikim oduševljenjem prihvatila poziv i naišla na nesvakidašnju avanturu. Šetnja slavnim crvenim tepihom u Berlinu pokazala se bez napora, a sve zahvaljujući mom izuzetnom timu koji je pomno izradio haljinu koja je zračila profinjenošću i vječnom ljupkošću. Osim toga, imao sam sreću imati stalnu podršku @radomir_novakovic, koji je ostao uz mene, pružajući nepokolebljivu pomoć tijekom ove nezaboravne prilike. U fazi razvoda imala sam priliku snimiti pjesmu “Nečija sreća” koja zapravo predstavlja moju vlastitu tugu. Moje dijete, koje je zauvijek povezano sa mnom, također doživljava određenu razinu patnje zbog ove situacije.

Osim toga, pjesma “Konobarica” ​​zauzima posebno mjesto u meni. To je radosna pjesma, koja odražava moju vlastitu sreću kao osobe. Međutim, važno je priznati da posjedujem i tamniju stranu. Kao dvostruki Rak u svom horoskopu, posjedujem intenzivne emocije koje mogu biti izazovne i zahtjevne, često zahtijevajući značajnu količinu pažnje. Ove spoznaje podijelila je Goca Tržan tijekom intervjua u podcastu “Život na notama”. Goca je 2006. godine stupila u brak s Ivanom Marinkovićem, u kojem se rodila kćerka Lena. No, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka te su se 2011. godine odlučili sporazumno razići. Nažalost, njihov je razvod dobio gorak tok jer su se pjevačica i njezin bivši suprug javno svađali, puštajući prljavo rublje u javnost. vidjeti.

Goca je tijekom jednog intervjua iznijela teške optužbe na račun Ivana, optuživši ga za krađu, fizičko zlostavljanje, pa čak i da ju je pijana napala nožem. Štoviše, tvrdila je da nije osigurao financijsku potporu njihovoj kćeri. Suočena s Ivanovim prijetećim porukama, Goca je poduzela nužan korak i prijavila ga nadležnima. Ivan se branio da on nije kriminalac, za razliku od Gocinih prijašnjih partnera, te da joj nije mogao omogućiti lagodan život kakav su joj oni omogućili. Oštro je negirao bilo kakvo nasilje, već je prstom uperio u Gocinog oca i brata zbog maltretiranja. Unatoč neprekidnim sudskim bitkama, bivši su supružnici s vremenom uspjeli popraviti svoj odnos.

Međutim, 2016. Ivan se suočio s optužbama za pljačku supermarketa, što je dovelo do podizanja kaznene prijave protiv njega. Tijekom cijelog ovog burnog razdoblja mediji su Gocu povezivali u ljubavnoj vezi s voditeljem Ivanom Ivanovićem, no ona je te tvrdnje odlučno demantirala. Nakon nekoliko mjeseci veze raskinula je vezu s Markom Lakićevićem zbog njegove posesivnosti. Godine 2011. započela je ljubavnu vezu s Rašom Novakovićem, bubnjarem njezinog benda, koji je od nje bio 14 godina mlađi. Dvije godine kasnije odlučili su svoju predanost podići na višu razinu i zaručili su se. Njihovo vjenčanje održano je 20. rujna 2015., a veselje je bilo u Vili “Jelena”.