Džej Ramadanovski, poznat po posebnom glasu i ogromnoj duši, ostavio je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Prešao je put od teškog detinjstva do zvezda, nikada ne zaboravljajući najsiromašnije. Sa Marinom Tucaković i Futom, Džej je postao jedna od najvećih zvezda na Balkanu. Bio je pravi boem do poslednjeg dana.GDE SU ĆERKE DŽEJA RAMADANOVSKOG: Ona živi povučeno u luksuzu s ČUVENIM DASOM, 2. je ISTA OTAC i ima neobično zanimanje

Džej je imao dve ćerke, Anu i Mariju, koje su bile njegova najveća snaga. Marija, mlađa ćerka, nasledila je talenat i pesak u glasu od oca. Posle njegove smrti, Marija se odlučila posvetiti muzici, ostvarujući tako očevu veliku želju. Udala se za Stefana Davidovića i nastavlja graditi svoju muzičku karijeru, objavivši pesmu “Od kad nisi ti kraj mene”.

Dok Marija sledi očeve korake u muzičkom svetu, starija ćerka Ana živi povučeno od medija. Udala se za Adila Maksutovića, pevača, i zajedno su izgradili srećan porodični život sa dvoje dece. Iako je njihov odnos prolazio kroz turbulencije, uspeli su prevazići probleme i izgraditi snažan brak. Džej je prepoznao Adila kao “prvu ligu”.

Džej je uvek govorio sa ponosom o svojim ćerkama, a odnos sa zetom Adilom je bio predmet javnih spekulacija. Međutim, Džej je jednostavno prokomentarisao: “On je prva liga. Svi grešimo.”

Iako je Džej preminuo, njegovo nasleđe živi kroz njegovu muziku i talenat koji su preneli i Ana i Marija. Marija je čak objavila pesmu posvećenu svom ocu, nastavljajući tradiciju i ostvarujući svoje snove. Džej Ramadanovski ostavio je ne samo vanvremenske hitove već i lični primer hrabrosti, ljubavi i posvećenosti porodici. Njegova muzika i životna priča ostaju deo kulturne baštine na Balkanu.