Mirka Vasiljević je poznata srpska glumica, model i TV voditeljica, rođena je u Beogradu 1990. godine, a kao što već vjerovatno znate, trenutno je u izvanbračnoj vezi s Vujadinom Savićem, profesionalnim nogometašem, s kojim je na svijet dočekala četvero djece: Andreja i Mihajla (sinovi) te Adrijanu i Aniku (kćeri). Kao što je već i sama nekoliko puta pomenula, Mirku je odgojila majka Mirjana, teta Ljiljana, Goran i ujak Nikola. Školovala se u Gimnaziji “Runđer Bošković”, a pohađala je i školu za talentirane “UMS”. Također je i snaha popularnog Duleta Savića. 

S nepunih pet godina Mirka je krenula na put dječje manekenke, da bi se na kraju našla kao voditeljica popularne emisije “City Kids” na televiziji Pink. Uz impresivnu karijeru, Mirka gaji i duboku strast prema folkloru. Ta ju je strast dovela do zapaženog pojavljivanja u spotu Tijane Dapčević za zadivljujuću pjesmu “Zemlja mojih snova”.

Nedavno je u velikoj sali MTS-a održana iščekivana premijera filma „Dule Savić i tišina u Londonu“. Crveni tepih krasila je i sama ugledna nogometna legenda u društvu svojih dragih unuka. Publika je prošla gromoglasnim pljeskom dok su se potomci Duleta Savića okupili kako bi svim srcem podržali svog cijenjenog djeda.

Prigodom nije odana samo počast voljenom heroju njihove mladosti, nego je također odana počast cijenjenoj ličnosti prethodnih generacija. Mirka Vasiljević, predana majka svoje četvero djece, savjesno je čuvala Lenu, kćer svog zeta Uroša. Iako se oko njezine veze s Vujadinom vode rasprave, to nije puno utjecalo na njih jer su ostali zajedno unatoč svim preprekama. Ovo je bio prvi javni nastup svih unučadi Duleta Savića, a okupljeni su pljeskali čovjeku koji se osim izuzetnim sportskim uspjesima može pohvaliti i petero unučadi.

Uhvaćene slike na grimiznom tepihu neporecivo prenose neizmjerne osjećaje koje je cijenjeni bivši napadač Crvene zvezde osjećao u ovoj značajnoj prigodi. Uz njegove najmilije, premijeru filma posvećenog Duletu Saviću uveličao je niz renomiranih ličnosti, među kojima su zapaženo prisustvo bili Dragan Džajić Džaja, Branislav Lečić, Moka Slavnić i još nekoliko uglednih ličnosti.