Prema astrološkim predviđanjima, osobe rođene u znaku Lava mogu očekivati ​​povoljnu priliku za otkrivanje prave ljubavi u razdoblju od ovog mjeseca. Za pojedince koji su već u posvećenoj vezi, to može značiti priliku za uspostavljanje dublje veze sa svojim partnerom ili čak za donošenje značajnih izbora u vezi njihove zajedničke budućnosti. Kako navodi luftika.rs, ovaj mjesec predstavlja priliku za slobodne Lavove da upoznaju osobu koja će transformativno utjecati na njihov život.

Tijekom mjeseca veljače, Rakovi će imati izvanrednu priliku da krenu na uzbudljivo i ljubavno putovanje. Kako predviđa horoskop, očekuju ih obilje uzbuđenja i romantičnih susreta s osobom koja će nedvojbeno osvojiti njihova srca. Pojedinci koji su već u vezanim vezama mogli bi doživjeti revitalizaciju strasti i pojačanu emocionalnu vezu tijekom ovog mjeseca. Tijekom ovog vremena, osobe s horoskopskim znakom Rak doživjet će povećanu sklonost izražavanju naklonosti, budući da će u tome pronaći veliko emocionalno zadovoljstvo.

Vodolija : Osobe rođene u horoskopskom znaku Vodolije mogle bi biti sklonije izražavanju svojih osjećaja i razmišljanja o ljubavi. Prema astrološkim predviđanjima, osobe pod ovim znakom mogu predvidjeti priliku za uspostavljanje dublje emocionalne veze bilo s nekim koga već poznaju ili s novom osobom koja će doći u njihov život. Vodenjaci koji su trenutno u vezanoj vezi mogli bi doživjeti mjesec ispunjen trenucima nježnosti i povećane razine razumijevanja između njih i njihova partnera.

Astrološki znak Lav : Tijekom ovog mjeseca imate priliku predstaviti se u najboljem svjetlu i uživati ​​u raznim druženjima s pozitivnim stavom. Bit će brojne prilike za romantiku i flert, a možda će vas netko posebno privući. Nebeska tijela savjetuju da odvojite trenutak za razmišljanje – ako imate bilo kakvih nedoumica ili rezervi, najbolje je zadržati svoje emocije dok stvari ne postanu jasnije. Izbjegavajte žuriti s uzbuđenjem, jer to može pomutiti vašu prosudbu i objektivnost. Uzmite si vremena da razmotrite kvalitete koje cijenite kod potencijalnog partnera i dajte vremena da otkrijete posjeduje li osoba koja je privukla vašu pozornost doista te kvalitete ili se samo oslanja na šarm i elokvenciju kako bi stvorila iluziju.

Rak : Za samce rođene u horoskopskom znaku Rak, postoje dva glavna razdoblja koja treba imati na umu. Prvi je od 17. do 18. veljače, kada se poravnaju Venera i Uran, a drugi je od 21. do 23. veljače, kada se Venera pridružuje Marsu. Ako sretnete nekoga u tim razdobljima, prvi susret može donijeti ugodno i uzbudljivo iznenađenje. Kako napredujete do drugog sastanka, možda ćete početi osjećati snažnu povezanost i tračak strasti koju želite iskusiti. Ako osjećate potencijal za vezu, važno je od samog početka postaviti čvrste temelje. Zanemarivanje toga moglo bi dovesti do nepotrebnog stresa i izgubljenog vremena, jer ti propusti mogu postati prepreka u vezi.

Vodolija : Ovog mjeseca, suzdržaniji pristup izražavanju interesa za romantičnog partnera mogao bi dati pozitivne rezultate. Društveni događaji i okupljanja su brojni, što predstavlja priliku za upoznavanje novih pojedinaca. Međutim, ako se netko čini previše savršenim, preporučljivo je pričekati da se situacija sredi prije donošenja bilo kakve presude. Ako prema nekome gajite osjećaje dulje vrijeme i pojavi se prilika da s njim provedete vrijeme, možete pronaći prikladan način da prenesete svoje emocije. Planetarno poravnanje podržava suptilan pristup, lišen manipulativnih taktika. Održavanjem integriteta u svojim odnosima možete izbjeći komplikacije i zaraditi veće povjerenje i pažnju.