Miloš Bojanić, renomirani folk pevač iz Srbije, postao je poznat i stekao velika priznanja svojim hitovima na top listama, uključujući zarazne melodije “Oči zelene” i emotivnu rezonancu “Kućo moja”. Rođen 1950. godine u gradu Bijeljina, Bojanić je stanovnik Novog Sada od 1970-ih, gdje je konstantno igrao aktivnu ulogu u živoj lokalnoj muzičkoj sceni i sarađivao sa kolegama muzičarima.

Bojanić, ponosni otac Baneta i Mikice, rezultat je prethodnog braka sa Dragicom Bojanić. Međutim, njegova ljubavna priča krenula je nabolje kada je svoju srodnu dušu pronašao u Branki Bojanić, a u sretnom su braku od 2010. godine. Prije nego što se upustio u očaravajući svijet muzike, Bojanić je bio na cijenjenoj poziciji direktora u renomirano preduzeće “Parking” sa sedištem u Novom Sadu.

Iako je povremeno krasio bine širom bivše Jugoslavije, Bojanićeva karijera je 1985. godine zaista uzletjela izdavanjem njegovog hvaljenog albuma pod nazivom “Tako, tako, samo tako”. U želji da dalje ulaže u svoj zanat, cenjeni narodni muzičar Miloš Bojanić doneo je odluku da se rastane od svoje luksuzne vile u Baošicama, koja je pretrpela obimno renoviranje. Kako javljaju lokalni mediji, saznaje se da je Bojanić u nekretninu uložio pozamašnu investiciju od oko 200.000 eura.

U nedavnom intervjuu, Bojanić je bio preplavljen emocijama i nije mogao da zadrži suze dok je govorio o srceparajućem izgledu da napusti svoj dragi dom. Trenutno se bavi procesom prodaje nekretnina u Baošićima, lokaciji poznatoj po svojoj ljepoti. Smještena u neposrednoj blizini plaže i šetališta, ova izuzetna nekretnina sada je stavljena na prodaju po visokoj cijeni od milion i po eura. Važan aspekt koji vrijedi spomenuti je da se Bojanićeva vila nalazi u neposrednoj blizini Herceg Novog. Dodatno, vila se sastoji od nekoliko odvojenih apartmana.