Pre nego što je krenuo na svoj muzički put, Bojanić je bio na cenjenoj poziciji direktora u uglednoj kompaniji „Parking“ u Novom Sadu. Iako je povremeno krasio bine širom bivše Jugoslavije, 1985. godine njegova karijera je porasla na nove visine izdavanjem njegovog hvaljenog albuma “Tako, tako, samo tako”. Folker Miloš Bojanić, koji je posvetio značajna sredstva za renoviranje svoje zadivljujuće vile smještene u idiličnom selu Baošice, nedavno je dao do znanja svoju iskrenu namjeru da se rastane sa ovim dragim imanjem.

Lokalni mediji prenose da je Bojanićeva investicija u njegovu vilu iznosila impresivnu sumu od oko 200.000 eura. Tokom dirljivog intervjua, Milošu su navrle suze na oči dok je otvoreno govorio o emotivnom putovanju iza svoje odluke da proda svoje voljeno prebivalište. Otkrio je da je trenutno u toku proces prodaje njegovih nekretnina u Baošićima, što znači da se značajno poglavlje u njegovom životu bliži kraju.

Smješten u neposrednoj blizini užurbanog šetališta i pješčane obale, ovaj izuzetan komad nekretnine trenutno je dostupan za kupovinu po izuzetnoj cijeni od milion i po eura. Važno je istaći da je Bojanićeva vila povoljno pozicionirana u neposrednoj blizini šarmantnog grada Herceg Novog. Štaviše, ovo veličanstveno imanje ima više pojedinačnih stanova, od kojih je svaki dizajniran da ponudi maksimalnu udobnost i luksuz.

Značajno je da većina ovih prekrasnih stanova ima prekrasne terase ograđene elegantnim staklenim panelima, dodatno poboljšane lijepo ukrašenim kamenim zidom i sigurnim kapijama, osiguravajući spokojnu i osamljenu atmosferu za svoje stanovnike. Ova rezidencija je nekada bila omiljeno utočište tokom letnjih meseci brojnih renomiranih muzičkih ličnosti, poput Lepe Brene, Goce Božinovske, Zlate Petrović, Nade Topčagić i još nekoliko drugih, koje su sa vlasnikom delile profesionalno druženje.