Era Ojdanić i novinar Ognjen Amidžić bili su bliski poznanici. To je zato što je Era bio jedna od poslednjih osoba koja je videla Ognjenovog oca dan pre nego što je tragično preminuo na ratištu. Uprkos njihovom dosadašnjem prijateljstvu, Era se oseća zanemarenim od Ognjena. Njih dvojica su se upoznali dok su radili na Radio Šapcu, a zajedno su provodili vreme u kafiću Sloboda dan pre odlaska Ognjenovog oca na ratište. Nažalost, sutradan se proširila vijest da je Ognjenov otac napadnut i upucan sa tri stotine metaka.

 

 

 

Era je važio za jednog od najbližih prijatelja njegovog oca, ali Ognjen mu se nikada nije obratio, ni lično ni gostujući u njegovoj emisiji, koja traje već jedanaest godina. Era je u prošlosti stvarala kontroverze, ali ga Ognjen nikada nije pozvao u svoju emisiju. Organizator je prije godinu dana kontaktirao Eru za emisiju Amidji, ali je Era eksplicitno izrazio prezir prema emisiji i voditelju. Wendy je obavijestila Eru da mu se voditelj javno izvinio, ali je Era ostao ljut. Voditelj je zamolio Eru da se pojavi u emisiji i Era je nevoljno pristala u ime Milice i Željka, ali tek nakon što ga je voditeljka kontaktirala sa nepoznatog broja i zamolila. Era je pristao da se pojavi, ali je bio ispunjen ogorčenjem i želio je da izrazi svoje pritužbe domaćinu. Era oprašta, ali postoje neke stvari koje ne može zanemariti.

 

 

 

Era je ovu priču podijelila sa magazinom “SVET”. Zoran Amidžić je bio novinar koji je preminuo u tragičnom događaju koji se dogodio u Hrvatskoj 1991. godine. U jedan sat ujutro u našu rezidenciju stigli su policajci da prenesu srceparajuću vijest. Imali su zadatak da me informišu o nemilom incidentu. Nažalost, ja sam sa 16 godina morao da saopštim majci i sestri vest da mi je otac preminuo, kako je Ognjen u prošlosti pričao.