Nažalost, u 57. godini tragično je preminuo proslavljeni srpski pjevač Džej Ramadanovski od zastoja srca. Uznemirujuća vijest brzo se proširila regijom 2020. godine, omotavši cijelu estradu tmurnim velom dok je Balkan oplakivao gubitak velikog i cijenjenog pjevača.

Tragično, Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini u svom stanu na Dorćoli, a iza sebe je ostavio dvije kćerke iz prethodnog braka Nadu. Poznato je da je Ana, najstarija nasljednica, udata za pjevača Adila Maksutovića i da je iz njihove zajednice blagoslovljena s dvoje djece. Sa nepunih 11 godina Adil Maksutović je upoznao kćerku preminulog Džeja Ramadanovskog s kojom je duže vrijeme bio u vanbračnoj zajednici.

Nasuprot tome, imamo Mariju Ramadanovski, koja je zadržala niži javni profil. Kako je mnogima poznato, Marija Ramadanovski, kćerka proslavljenog pjevača Džeja Ramadanovskog, uskoro očekuje ulazak u majčinstvo. Zadivljujućom gestom Marija je odlučila javnosti objaviti radostan događaj otkrivanja spola njezine bebe. Kako bi proslavili svoje najdraže, ona i suprug pomno su isplanirali ugodno druženje, ukrašeno nježnim nijansama ružičaste i plave.

U sredini se nalazio balon na kojem je pisalo “Dječak ili djevojčica” koji su morali puknuti, a kad je puknuo, ružičasti konfeti su se spustili, otkrivajući spol bebe kao djevojčicu. Prema pisanju Blica, Đejeva kćerka je vriskom izrazila radost i uzbuđenje kada je otkrila da će dobiti vlastitu kćer. Princeza Ramadanovska je u opis stavila ružičasto srce i podijelila svoju objavu. U kratkom roku objava je dobila značajan broj lajkova, a njezini brojni obožavatelji brzo su joj izrazili podršku i želje. Objava je objavljena i na Facebook platformi, odakle ne prestaju pljuštati čestitke i pozitivne ocjene.