Unatoč neumornim gradskim tračevima, Džejla Ramović ostaje nepokolebljiva te joj je omogućila da održi čvrstu vezu s novosadskom kickboksačicom Anom P. i da u njihovoj vezi pronađe sreću. Kurir je prije nekoliko mjeseci prvo objavio da njih dvoje provode dosta vremena zajedno, a čini se da su krenuli na još jedno zajedničko putovanje.

  • Za njihovu najnoviju avanturu odabrano odredište bio je Istanbul. Slijedeći svoj uobičajeni obrazac, suzdržali su se od dijeljenja pojedinačnih fotografija, iako su ostali zajedno tijekom cijelog putovanja. Talentirana pjevačica i sportašica priuštila si je nekoliko dana boravka u Turskoj, koji je uključivao preslatko krstarenje Bosporom.

Obje su na Instagramu dokumentirale svoje iskustvo, pri čemu je Ana zauzela pozu uz gospodina, dok je Džejla snimila prekrasan obris Istanbula i graciozne galebove koji su graciozno lebdjeli oko njihovog broda tijekom sati koje su tamo proveli. Važno je napomenuti da Džeila i njezina prijateljica uživaju u zajedničkim trenucima, no svoja iskustva radije čuvaju u tajnosti.

  • To je vidljivo iz njihovih ponovljenih posjeta istim destinacijama, kao i iz Aninih ažuriranja fotografija u stvarnom vremenu koje su usklađene s vremenom njihovih putovanja, dok se pobjednik “Zvezda Granda” objavljuje samo nekoliko dana kasnije. U prošlosti su imali zadovoljstvo provoditi vrijeme zajedno na Tajlandu početkom siječnja, kao i uživati ​​u odmoru na hrvatskoj obali s velikim društvom u srpnju prethodne godine.

Džejla Ramović, ime koje se vrlo brzo uzdiglo na glazbenoj sceni Balkana, slavljena je zbog svog izvanrednog vokalnog umijeća i autentičnog izričaja. Podrijetlom iz Goražda, Bosna i Hercegovina, Džejla je na svoj glazbeni put krenula u nježnoj dobi. U javnost se probila kada je izašla kao pobjednica u cijenjenom regionalnom natjecanju “Zvezde Granda”. Džejlinu svestranost u interpretaciji različitih glazbenih žanrova, od tradicionalnih balada do suvremenog popa, zavoljela je publika diljem regije.

  • Ne samo da je poznata po svojim vokalnim sposobnostima, već je Džejla također visoko cijenjena zbog svoje skromnosti i profesionalnosti, što je pozicionira kao jednog od najperspektivnijih mladih talenata današnjice. Džejla Ramović, rođena u Goraždu 29. aprila 2002. godine, oduvijek je bila draga i njegovana u obitelji. Kao najmlađa djeca Sanina i Edite Ramović, Džejla je odgajana uz svoje dvije starije sestre, Šejlu i Lejlu, koje su studirale informatiku i ekonomiju u Sarajevu i Mostaru.

Kada je njihova majka Edita počela raditi, Šejla i Lejla su postale njegovateljice i oslonac Džejli u njenim ranim godinama. Džejla je na svoj obrazovni put krenula u OŠ Fahrudin Fahro Baščelija u Goraždu. U to vrijeme počela je procvjetati njezina fascinacija glazbom, što ju je na kraju dovelo do upisa u glazbenu školu Avdo Smajlović. Paralelno je nastavila akademski studij na srednjoj Ekonomskoj školi, gdje je vješto uskladila svoje znanstvene obveze s nepokolebljivom posvećenošću glazbi.

  • Sa samo četiri godine, Džela je sa svojom sestrom Lejlom napravila nevjerojatan pothvat i snimila debitantsku pjesmu “Chips i chocolat”. Očaravajuća izvedba koju su izveli na cijenjenom festivalu “Šta se pejemom sanja” u Goraždu 2006. godine osvojila je publiku, izazvala gromoglasan aplauz i donijela im prestižno priznanje. Čak i dan danas, na YouTubeu se može otkriti njihov zadivljujući nastup, koji služi kao dokaz skromnog podrijetla koje je utrlo put njihovom usponu u svijetu glazbe.