Tajne Duška Tošića leže zakopane u dubinama njegove prošlosti. Kada je Duško Tošić podnio zahtjev za razvod od pjevačice Jelene Karleuše, sve njegove do tada skrivane tajne izašle su na vidjelo, pa više nije bilo mjesta nagađanjima o njegovoj prošlosti. Karleuša je u svom karakterističnom stilu novinarima otkrila sve aspekte veze. U početku je tvrdila da razvod nije vezan uz tvrdnju da bivši nogometaš ne može podnijeti bez nje.

  • Čak je otišla toliko daleko da je uključila policiju, nadajući se da će tako izraziti svoju duboku naklonost prema njemu. Jedna od nedavnih izjava slavne pop dive je da bi žrtvovala svoj život za njega. Te su se izjave kretale oko njezina partnera, koji je, vjerojatno zbog zajedničkog djeteta i povezanosti s Athensom i Nikeom, na kraju odlučio prekinuti brakorazvodnu parnicu. Tijekom gostovanja u emisiji “Male stvari” kod Snežane Dakić, Jelena je naveliko pričala o Dušku, pa je on bio u središtu njihovog razgovora.

U svojoj raspravi o navodnoj prijevarnoj aktivnosti, pobrinula se da se osvrne na optužbe protiv nje, ali je također naglasila da njezin suprug nije bio izuzet od umiješanosti u priču. Nedvojbeno, njegovo ponašanje kroz cijelu obiteljsku dramu karakterizira veliki osjećaj dostojanstva. Mediji nisu upućeni u njegove riječi, a kada je riječ o društvenim mrežama, svoje objave pomno njeguje, fokusirajući se isključivo na stvari koje se tiču ​​njegovih profesionalnih obaveza i važnih žena u njegovom životu: kćeri, majke, a posebno njegove nepokolebljive simpatizerke i pouzdanica, njegova sestra Katarina Tošić.

  • Ona ne samo da pruža utješnu prisutnost u teškim vremenima, već nudi i dragocjene smjernice i savjete. Jednom su kružile glasine da je otišao toliko daleko da je prepisao dio svoje imovine na njezino ime, pružajući dokaz nepokolebljivog povjerenja u nju. Sestra Duška Tošića danas slavi rođendan, a nogometni menadžer od srca joj je čestitao na Instagramu. Povodom rođendana Duška Tošića 19. siječnja 1985. godine snimljena je zajednička fotografija u privatnom zrakoplovu. Na ovoj fotografiji čestitao je rođendan napisavši na engleskom “Sretan rođendan”.

Duško Tošić rođen je 19. siječnja 1985. godine u Zrenjaninu, a na profesionalni put krenuo je u OFK Beogradu. Tijekom svoje karijere nosio je dresove raznih cijenjenih klubova, uključujući francuski Socho, njemački Werder, engleski Queens Park Rangers, beogradsku Crvenu zvezdu, turski Besiktas i kineski Gwangju. Od 2021. Tošić nastavlja ostavljati trag u svijetu nogometa. Duško Tošić, koji je odrastao u selu Orlovac kraj Zrenjanina, imao je duboku strast prema nogometu.

  • Međutim, zbog financijskih ograničenja, njegovi roditelji nisu mogli podržati njegove snove. Kako bi mu pružio priliku da se bavi svojom strašću, Duškov otac Milorad donio je odluku da ga upiše u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Ginaž” u Zrenjaninu. To je omogućilo Dušku da se školuje i trenira nogomet. Oni koji su ga poznavali tijekom boravka u internatu, uključujući susjede i osoblje, potvrđuju obilje ljubavi i brige koju je primio. Unatoč odsustvu, Duško je redovito posjećivao Orlovac, a njegovi roditelji, Milorad i supruga, trudili su se da ga što češće posjećuju u Zrenjaninu.

Prema riječima mještana, bio je vrijedan i skroman mladić koji je bio vrlo cijenjen zbog svoje snažne radne etike. Unatoč njegovom usponu do slave, ostao je prizemljen i nije utjecao na svoj uspjeh. Često je sa suprugom i kćerima posjećivao Orlovac, mjesto u kojem su i dalje njegovi roditelji.