Opšte je poznato da je razvod između Jelene Karleuše i Duška Tošića još na čekanju, a stanje njihovih odnosa ostaje misterija za javnost, jer nijedna strana nije davala nikakve zvanične izjave.  Scenario se ponovio tokom dugo očekivane beogradske muzičke nedelje. Ovoga puta organizatori događaja bili su odlučni da ne previde prisustvo ćerke renomirane folk dive i bivšeg fudbalera.

U pratnji oca Duška, porodica je nestrpljivo krenula ka koncertnom prostoru. Prije emisije, priuštili su se zajedničkom obroku, baš kao i svaka obična porodica. Kada su stigli do ulaza koji vodi u ekskluzivni VIP deo na Ušću, Duško je ponosno pokazao njihove VIP pristupne kartice, nudeći uvid u privilegije i prestiž koji ih čekaju unutra. Uredno organizirane police, obložene uredno posloženim proizvodima, mamile su ga da istraži široku lepezu dostupnih opcija.

Od hrskavog povrća do sočnog voća, od aromatičnih začina do svježe pečenog kruha, svaki prolaz je sadržavao riznicu kulinarskih užitaka koji čekaju da budu otkriveni. Parafrazirani odlomak: Džon, tridesetogodišnji muškarac vitke građe i uredno začešljane smeđe kose, odlučio je da poseti svoju lokalnu prodavnicu kako bi kupio osnovne namirnice za svoje nedeljne obroke. Zanimljivo je da su Nika i Atina, poznate po svom aktivnom prisustvu na društvenim mrežama, posebno TikToku, odlučile da ne propuste ovaj poseban događaj.

Nika je, posebno, stekla dosta pratilaca na TikToku, sa preko 30 hiljada odanih fanova. Sa svojim besprekornim smislom za modu, Nika je postala uzor mladim devojkama koje teže da oponašaju njen stil. Zadivljujuće, ona velikodušno dijeli sve svoje modne uvide i najnovije trendove sa svojim pratiocima.