Voditeljica Dušica Jakovljević svoje partnere radije drži u tajnosti; no nedavno je iznenadila javnost otkrivši novog dečka. Dušica je na svom Instagram profilu podijelila dirljivu sliku snimljenu u liftu. Na slici je prikazana kako sretno pozira uz tajanstvenog gospodina. Dušica se svjesno trudila da sakrije njegov identitet, a nas je ostavilo u nedoumici hoće li ipak otkriti ime svog novog ljubavnog partnera. Podsjećamo, Dušica Jakovljević nedavno se oprostila od decenijskog staža na televiziji “Pink”, a mjesto voditeljke emisije “Narod pita” preuzela je Ana Radulović.

  • Odlazak nikad nije lak, a odluke se nikad ne donose ishitreno. Imali smo sjajan radni odnos, družili smo se i dijelili život, ali bilo je vrijeme da krenem dalje. Biti u središtu pozornosti na najpopularnijem televizijskom kanalu nije jedini cilj profesionalne karijere. Iako u ovom trenutku neću otkriti točan razlog svog odlaska, budite uvjereni da pažljivo razmatram svaku svoju odluku. Došla sam do spoznaje da je vrijeme da odstupim od voditeljske i novinarske uloge. U današnje vrijeme, kada su stvari postale prilično kaotične, osjećam se poput bake koja pokušava proći kroz sve to. Tijekom rada s cijenjenim novinarima i urednicima, usavršio sam svoje vještine i stekao dragocjeno iskustvo u domaćoj i međunarodnoj glazbenoj industriji. Svi me dobro poznajete gledajući me na televiziji Pink, ali ima iznenađujućih detalja u mojoj biografiji koji će vam sigurno privući pažnju.

Dušica Jakovljević, poznata srbijanska radio i televizijska voditeljica, stekla je značajnu afirmaciju kao voditeljica popularnog reality showa “Zadruga” na televiziji “Pink”. Rođena 14. studenog 1981. godine u Beogradu, trenutno živi i radi u rodnom gradu. Njen bivši suprug Dušica je otac njeno dvoje dece, Anđele i Ognjena. Tijekom srednje škole razvila je strast prema radijskom novinarstvu. Naime, imala je priliku voditi razne emisije na Radiju “Akademac” dok je bila u trećem razredu srednje škole.

  • Potom je pokrenula suradnju s Televizijom Palma, gdje je vješto uređivala i vodila popularnu emisiju za mlade Žurka. Nakon toga, Dušica je sarađivala sa producentskom kućom “Emošn” (“Emotion”), gde je radila kao urednica i scenaristica za razne reality show programe poput “Velikog Brata” i “Sve za ljubav”, pored pisanja scenarija za druge programa pod istom produkcijskom kućom. Dušica se trijumfalno vratila na radijski etar nakon osam godina pauze od “Emošnog”. Ukazala joj se primamljiva prilika iz “S medija” te je, uz svoje talentirane kolegice, vrlo brzo stekla veći broj pratitelja domaće radijske postaje. Nakon toga, Jakovljević je pristao da se pridruži televiziji “Pink” kao urednik njihove emisije “Pink Vorld” (“Ružičasti svijet”). Iza kulisa vodila je televizijska takmičenja “Pinkove zvezdice” i “Pinkove zvezdice”. Istodobno je upravljala s više projekata, preuzimajući i istaknutu ulogu pred kamerama.

Prilika joj se ukazala kada je dobila odgovornost da vodi reality show “Farma”. Od kolovoza 2017. voditeljica je live emisije koja donosi najnovije informacije o događanjima u reality showu “Zadruga”. Kao rezultat toga, naširoko je prepoznata kao istaknuta figura povezana s “Pink” reality formatom. Rođena 1981. godine u Beogradu, Dušica Jakovljević je skromno odrasla na Dorćolu. Majka joj je bila zaposlena u “Geneksu”, dok je otac radio u vodoprivredi i ekologiji.

  • Iako u početku nije pokazivala preveliki interes za glumu, tijekom djetinjstva uživala je u čestim posjetima kazališta “Boško Buha”. Dušica je pohađala Osnovnu školu “Braća Ribar”, danas poznatu kao škola “Kralj Petar Prvi”. Tijekom boravka tamo aktivno je sudjelovala u dramskoj sekciji i sa zadovoljstvom vodila školske priredbe. Ipak, priznaje da u tom razdoblju nije gajila aspiracije da postane televizijska voditeljica. Nakon završene osnovne škole upisala je srednju školu. U trećem razredu osnovne škole priliku je otkrila na Radiju “Akademac”, gdje su aktivno tražili osobe koje bi se pridružile njihovom timu kao novinari, voditelji i suradnici. Bez oklijevanja je predala svoju prijavu i, na njezino oduševljenje, brzo joj je ponuđeno mjesto zbog dubokog divljenja koje su uprava i urednici gajili prema njezinom zadivljujućem glasu.

Samo četiri mjeseca nakon što joj se ukazala prilika da igra u više emisija, Dušica je slučajno naišla na reklamu televizije “Palma”. Prije nego što je napunila 18 godina, ugrabila je priliku da uz prijateljicu Aleksandru Radujko suuređuje i vodi emisiju za mlade “Party”. nakon prijave na natječaj namijenjen novinarima, voditeljima i suradnicima.