Živeći životom kakav bi mnoge majke sanjale za svoju djecu, Veljko Ražnatović postigao je zapažene uspjehe kao boksač i izgradio veliku i zadovoljnu obitelj. Obožavatelji ga vide kao oličenje oca, muža, sina i zeta punog ljubavi, međutim, njegovo putovanje nije uvijek bilo bajka, jer je nedavno otkrio neka žaljenja iz svoje prošlosti, iznijevši na vidjelo drugu stranu svoje priče.

Veljko je do prije osam godina svojoj majci Ceci neosporno bio izvor golemog stresa. No, sve se za njega promijenilo kada je donio odluku da u Banjoj Luci nastavi visoko obrazovanje, krene na put profesionalnog boksanja, upozna svoju sada suprugu Bogdanu i prihvati se odgovornosti očinstva. Veljko je, kao i brojni tinejdžeri, u jednom trenutku skrenuo s puta, ali svoju sposobnost da promijeni svoj život i postigne sadašnji položaj pripisuje značajnoj ulozi svoje nepokolebljive vjere.

U prošlosti se Veljko našao u potpuno drugačijem svijetu, svijetu ispunjenom stalnim sukobima, teškoćama i ogromnom željom da pobjegne od tog načina života. Nakon što se susreo s brojnim iskušenjima i istražio cijeli grad, s pouzdanjem može tvrditi da se nema namjeru vratiti tom načinu razmišljanja, bez obzira na materijalna i svjetovna bogatstva. Kao profesionalac, Veljko je otvoreno priznao dubine koje je dosegao u posebno izazovnom razdoblju. Osobno sam to doživio jednom u životu, dotaknuo dno i krenuo iznova. Kad govorim o “to”, mislim na ono za što vjerujem da je najniža točka, apsolutni nadir. Prepoznajući negativne aspekte života, Veljko otvoreno priznaje da je situacija mogla biti i daleko gora, naglašavajući svoje tjeskobno izbjegavanje puta prema kriminalu.

Put na koji je Veljko krenuo, obilježen napretkom i nazadovanjem, trenucima plivanja i trenucima stajanja, pruža tračak nade roditeljima koji se s vlastitom djecom suočavaju sa sličnim preprekama. Služi kao umirujući podsjetnik da još uvijek postoji šansa da njihova djeca procvjetaju u izvanredne osobe. Podrijetlom iz Srbije, Veljko Ražnatović sada se afirmirao i kao profesionalni boksač, slijedeći korake svojih slavnih roditelja Željka Ražnatovića Arkana i proslavljene folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Rođen 10. prosinca 1996. u Beogradu, ovaj grad i dalje naziva svojim domom. Nadalje, brak s bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić dodatno doprinosi njegovom imidžu u javnosti.

Veljko je kroz djetinjstvo navikao da bude u centru pažnje zbog svojih slavnih roditelja, pored sestre Anastasije. No, upravo je njegova prisutnost uz majku na koncertima i medijskim druženjima istinski plijenila pozornost novinara. Kao tinejdžer često je bio na meti srpskih tabloida koji su se uhvatili za njegove prepirke s navijačima i zaštitarima u klubovima. No, Veljko je 2015. godine naletio na boks kao način kanaliziranja potisnute agresije. Iako spremno priznaje svoj urođeni talent za ovaj sport, priznaje da je nedostajala njegova početna predanost profesionalnom bavljenju boksom. Ipak, kako je vrijeme prolazilo, njegova odlučnost je rasla, što je kulminiralo značajnim trijumfom u Jagodini u ožujku 2018., koji je bio ključni trenutak u njegovoj boksačkoj karijeri.

Veljkov krajnji cilj je doći do cijenjene titule prvaka u svojoj kategoriji. Osim toga, na njegovu javnu ličnost uvelike su utjecale ljubavne veze s Lunom Đogani i Mašom Terzić, kao i druženja sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom. Tijekom godina formiranja bio je član ozloglašenog kluba navijača poznatog po izazivanju kaosa unutar i izvan sportskih arena. Njegovi sukobi sa zaštitarima u raznim beogradskim klubovima opširno su zapisani u rubrici “Crna hronika”. Nadalje, naišao je na pravne poteškoće tijekom svog akademskog bavljenja, što je rezultiralo njegovim pritvaranjem zbog sudjelovanja u unaprijed dogovorenoj svađi.