Seka Aleksić je gostovala u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” i otvoreno je govorila o svojoj sedmogodišnjoj borbi za potomstvo. Istakla je važnost podrške partnera tokom ovog teškog perioda, naglašavajući da je psihološka podrška ključna za žene koje prolaze kroz proces vantelesne oplodnje.

Tokom emisije, Seka se prisetila svog venčanja 2010. godine i želje da postane majka, ali su se pojavili medicinski problemi. Takođe, istakla je nedostatak edukacije o vantelesnoj oplodnji u društvu, što je doprinelo njenom početnom neznanju o postupku.

Seka je podelila svoje emotivno iskustvo, uključujući neuspešne pokušaje vantelesne oplodnje i operaciju kojom su joj odstranjeni jajovodi. Nakon dve neuspjele vantelesne oplodnje, Seka je ostala trudna trećim pokušajem, ali je istakla da je ključ bila psihička opuštenost i podrška njenog supruga.

Njena priča otkriva emotivnu i fizičku borbu koju mnoge žene prolaze u želji da postanu majke. Nakon sedmogodišnje borbe, Seka je ostala trudna kada se najmanje nadala, a to iskustvo je ojačalo njenu volju i veru. Ova iskrena priča služi kao podsticaj i podrška svim ženama koje se suočavaju sa sličnim izazovima, podstičući ih da ne gube nadu i da ostanu hrabre u svom putu ka roditeljstvu.

Seka je emotivno podelila trenutak kada je saznala da je trudna, ističući da je to bilo iznenađenje i radost za nju i njenog partnera. Kroz ovu priču, Seka je želela da pokaže da je, uprkos izazovima i preprekama, ostvarila svoj san o majčinstvu i da je važno ne gubiti nadu.Ova iskrena priča Seka Aleksić pruža podršku i motivaciju ženama koje se suočavaju sa sličnim izazovima, ističući da je moguće ostvariti svoje snove i postati majka, uprkos teškoćama.